Uşak TV

Bimyad’dan Malatyaspor- Elazığspor Maçı Değerlendirmesi

Güncel

Bimyad’dan Malatyaspor- Elazığspor Maçı Değerlendirmesi

BİMYAD (Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği) Genel Başkanı Selim Apohan, bu hafta oynanacak Yeni Malatyaspor-Elazığspor maçının sonuca dair bir maç değil, dostluk ve kardeşlik içerisinde kazananın kardeşliğin olacağı bir karşılaşma olacağını belirtti.
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’i, yönetimini ve taraflarını göreve davet eden Apohan, “Maç öncesinde konuk takım Elazığspor’u dostluk ve fair-play çerçevesi içerisinde karşılamalıyız” dedi.
Son günlerde terör olaylarından dolayı özellikle Malatya ve Elazığ illerinde birçok şehidin olmasının kendilerini de derinden üzdüğünü belirten Apohan, “Bu bağlamda komşu ve kardeş iki ilin oynayacağı karşılaşma bir nevi yaraların sarılacağı bir maç olacaktır. Bu maçta konuk takımın taraftarlarının olmaması Yeni Malatyaspor taraftarlarına daha da büyük sorumluluklar katmaktadır” dedi.
Yeni Malatyapsor taraftarları özellikle kendi takımlarını ve konuk takımın futbolcu ve yöneticilerini maç öncesinde çiçeklerle karşılayarak Türkiye ve Dünya’ya barış ve kardeşlik mesajı vermelidir.
Taraftarların maç sonuna kadar kardeş takım Elazığspor aleyhine kötü tezahürat yapmadan kendi takımlarını maç sonuna kadar desteklemelidir” ifadelerini kullandı.
Başkan Apohan sonucun önemli olmadığını, kazananın kardeşliğin ve dostluğun olacağını belirterek, ”Umarım hafta sonu ve daha sonraki günlerde bütün futbol camiasının bu maçın sonucu ne olursa olsun dostluğun ve kardeşliğin öne çıktığı, bir karşılaşma olması temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.