Uşak TV

Bimeks’te Yüzde 5 İndirim Ve Bipara Bir Arada

Güncel

Bimeks’te Yüzde 5 İndirim Ve Bipara Bir Arada

Bayram ve Okul Açılışı dönemlerinin birlikte olması, perakende sektöründeki hareketliliği daha fazla arttırdı. Şirketler müşterileri için kampanyalar hazırlarken Bimeks de bu dönemde müşterilerine binlerce üründe yüzde 5 indirim ve yüzde Bipara ile avantajın da avantajlısını sundu.
Bimeks müşterilerine, okul açılışı heyecanı ile Kurban Bayramı sevincini bir arada yaşatıyor. Teknoloji perakendecisinin kampanya yönetimini yapan Satış ve Portföy Yönetimi bölümünün hazırladığı kampanya ile binlerce çeşit üründe hem yüzde 5 indirim hem de yüzde 5 Bipara hediyesi sunuluyor. Kampanyayı ‘Çifte Avantaj’ olarak nitelendiren Bimeks Satış ve Portföy Yönetimi bölümünden Semih Özkan, şunları söyledi: “Cep Telefonundan Televizyona, Notebook’tan Tablete kadar en fazla talep gören binlerce üründe hem indirim hem Bipara fırsatını birlikte sunuyoruz. İki fırsatı aynı anda sunuyoruz yani. Müşterilerimiz indirimli kampanya fiyatından ürüne sahip olmanın yanında bir de Bipara kazanarak, başka ihtiyaçlarını da Bipara avantajıyla tamamlayabilme fırsatı buluyor. Örneğin; tabletini indirimli fiyatla alan bir öğrenci, buradan kazandığı Bipara ile tabletin bir aksesuarını da bedavaya getirmiş oluyor veya çok küçük bir ilave ödemeyle almış oluyor.”
Müşterilerin Bipara’ya olan ilgi ve talebi sebebiyle Çifte Avantaj kampanyasını Eylül ayı sonuna kadar planladıklarını vurgulayan Özkan, kampanyanın hem mağazalarda hem de www.bimeks.com.tr’de geçerli olduğunu sözlerine ekledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.