Uşak TV

Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Ve Yaz Kampı Büyüklere Kapılarını Açtı

Güncel

Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Ve Yaz Kampı Büyüklere Kapılarını Açtı

Yaz tatilinde binlerce öğrenciye kapılarını açan ‘Kefken Çevre ve Yaz Kampı’ şimdi de Beyoğlu’nda yaşayan 55 yaş üstü vatandaşları misafir ediyor. Şehrin stresinden uzaklaşma imkânı bulan vatandaşlar huzurlu vakit geçirmenin keyfine varıyor.
Bugüne kadar 12 yılda 60 bin öğrenciye kapılarını açan ‘Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı’ şimdi de Eylül ayından itibaren 55 yaş ve üzeri vatandaşları ağırlıyor. Ulaşım, konaklama ve 3 öğün yemek belediye tarafından karşılanıyor. Şehrin stresinden ve havasından uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için iyi bir fırsat olan ‘Kefken Çevre ve Yaz Kampı’ beş gün sürüyor. Böylece vatandaşlar, bu yıl da aşırı sıcakların etkisini yitirmeye başladığı dönemde hem denizin hem de doğanın keyfini sürerek, güzel bir tatil yapma imkânı buluyor. Öte yandan Kefken Çevre ve Yaz Kampı’nda ağırlanacak engelli ve yaşlılardan hiçbir ücret de talep edilmeyecek.
“DEDELERİMİZ VE NİNELERİMİZİ MUTLU ETMEK İSTİYORUZ”
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın, “Bu kampta on binlerce gencimiz tatil yaptı. Hayatımızın vazgeçilmezleri olan annelerimizi, babalarımız, dedelerimizi ve ninelerimizi unutmayıp, onları da mutlu etmek istiyoruz” diyerek 2013 yılında başlattığı bu uygulamayla, binlerce emekli vatandaşımız için eşsiz bir tatil fırsatına dönüşürken kampa katılmak isteyen 55 yaş üstündeki ilçe halkı, Beyoğlu Belediyesi’nin 444 0 160 numaralı İletişim Merkezi’nden bilgi alıp, kayıt yaptırabiliyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.