Uşak TV

Bernardı: "Şampiyonlar Ligi’nde SES Getirmek İstiyoruz"

Güncel

Bernardı: "Şampiyonlar Ligi’nde SES Getirmek İstiyoruz"

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Bernardi, Şampiyonlar Ligi için geçen yılın üzerine çıkarak, ses getirmek istediklerini belirtti.
Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Halkbank’ın İtalyan antrenörü Lorenzo Bernardi, sezon hazırlıkları, ligin seviyesi ve Şampiyonlar Ligi hakkında kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.
"UYUM SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Kadronun hemen hemen yarısını değiştirdiklerini ve yeni bir takım olduklarını belirten Lorenzo Bernardi, “Şimdi bu ekibin uyumu sağlamaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın bir kısmı milli takımlarında. Onların dışında kalanlarla bir takım yapmaya çalışıyoruz. Örneğin, pasör çaprazımız kendi milli takımında orta oyuncu olarak görev yapıyor. Ankara’ya geldiğinde pasörümüzle uyumunu sağlamak da zamanımızı alacak. Hal böyle olunca, şampiyonluk yarışına ikinci yarı daha hazır olup ipi göğüsleyeceğiz” şeklinde konuştu.
"MÜCADELE SEVİYESİNİN YÜKSEK OLMASI BİZİM İÇİN AVANTAJ"
Bu yıl ligin daha dengeli bir mücadeleye sahne olacağına inandığına söyleyen Lorenzo Bernardi, "Avrupa’nın her yerinden kaliteli oyuncular Türk takımlarında forma giyecek. Böylece ligde seviye yükselecek ve takımlar arasındaki fark azalacak. Karşılaşmalar daha çekişmeli geçecek. Mücadele seviyesinin yüksek olması bizim için avantaj. Çünkü, düşük seviyeli bir lig hiç bir takımı daha üst düzey bir yarışma için hazırlamaz" ifadelerini kullandı.
"ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE SES GETİRMEK İSTİYORUZ"
Şampiyonlar Ligi grup maçlarına da değinen deneyimli antrenör, "Bu seviyedeki her rakip zordur. Ancak, biz geçtiğimiz yılın üzerine çıkarak ses getirmek istiyoruz. Bize yakışan da budur" şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.