Uşak TV

Belediye’ye Yeni Asfalt Makinaları

Güncel

Belediye’ye Yeni Asfalt Makinaları

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan asfalt dökme makinesini Başkan Yardımcılarıyla birlikte tanıttı.Başkan Erdoğan” yaklaşık olarak bir yıllık süre içinde gücümüze güç kattık. Yol yapım çalışmalarında daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi planlıyoruz. Başkan yardımcılarım ile Devlet Malzeme Ofisinden 185 bin Avro bedel ödeyerek asfalt dökme makinesini Uşaklı hemşerilerimize kazandırdık. İlerleyen yıllarda bu yatırımların faydalarını hep birlikte göreceğiz.”dedi.


YENİ MAKİNALARI SİPARİŞ ETTİK

Uşak Belediyesi’nin alanında en iyi makineyi bünyesinde kattığını belirten Erdoğan, “Türkiye’nin en iyi modelli makinesini Uşak’a kazandırdık. 185 bin Avro ödeyerek aldığımız makine ile yol yapım çalışmalarında gücümüz iki kat daha arttı. Almış olduğumuz iş makinesi alanındaki en son model olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Belediye Başkan Yardımcı Muhammet Gür ise “Makinemiz istenildiğinde aparatları ile birlikte 9 metre genişliğinde asfalt atabilir. Yol yapım çalışmalarında büyük hizmetler verecektir. dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gündüz açıklamasında ise, “Asfalt dökme makinesini iki buçuk aylık bir uğraş sonrasında halkımıza kazandırdık ilerleyen günlerde bünyemize yeni makineler ekleyeceğiz dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.