Uşak TV

BELEDİYENİN MÜLKLERİ BİR BİR FETTAHOĞLU VE GİZLİ ORTAKLARINA SATILIYOR

Güncel

Uşak Belediyesi belediyeye ait gayri menkulleri satmaya devam ediyor. Bu güne kadar onlarca değerli gayrimenkulü satan Uşak Belediyesi en son olarak Dörtyolda bulunan ve benzinlik arsası olarak imar değişikliği yapılan Anbera arazisi ve Kurtuluş mahallesinde bulunan katlı otopark altındaki Egeşok'un bulunduğu alan satıldı. 

Her iki yerde Uşak Belediyesin göz bebeği Fettah Erdoğan (Fettahoğlu) tarafından satın alındı. Uşak'a ceketiyle gelen ve bir firmada 6 yıl inşaat mühendisi olarak çalıştıktan sonra UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen tarafından keşfedilen ve bir anda Karun kadar zengin olan Fettah Erdoğan Dörtyol Anbera için 15 Milyon + KDV Katlı otopark altındaki dükkanlar için ise 5 Milyon + KDV ödeyecek. 

Daha önce ihaleye çıkan bir çok gayrimenkul önce UTAŞ sonra Fettahoğlu daha sonrada başkalarına satılan arsaların akisen bu defa ihalede direk Fettahoğlu tarafından alındı. Adı kaçak Asfalt şantiyesi iel anılana Fettah Erdoğan'ın gizli ortakları arasında Eyüp Gökhan Özekin, Nurullah Cahan ve Ali Rıza Çümen'in de bulunduğu iddiaları hep gündemde ve hiç yalanlanmadı. Hatırlayacağınız gibi Fettah Erdoğan MHP il Başkanı Muhterem Kuruçay'ı da maaşa bağlamıştı. 

Bu arada Fettahoğlu'nun kaçak asfalt şantiyesi ile ilgili olarak yaptığımız haberler ve şikayetler ile ilgili olarak İç İşleri Bakanlığı tarafından soruşturma açıldı. Konuyu soruşturması için Uşak belediyesine bir Mülkiye Başmüfettişi gönderildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.