Uşak TV

BELEDİYE YENİ MESİRE ALANI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Güncel

BELEDİYE YENİ MESİRE ALANI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Uşak yeni bir mesire alanına kavuşuyor.

29 Mart Yerel Seçimlerinden önce Uşak’a yeni piknik alanları kazandıracağını söyleyen Başkan Erdoğan, Kuyucak Köyü mevkiinde bulunan koruluk alanın mesire alanı yapılması için, Köy Tüzel Kişiliğiyle yapılan görüşmeler sonucunda Belediyeye tahsisini gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ali ERDOĞAN "86 dönüm koruluk içerisinde Belediyenin mesire alanı olarak uygun gördüğü 66 dönüm alanın mülkiyet hudutları belirleyerek aplikasyon çalışmalarını tamamladık. Piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, seyir havuzları, koşu parkurları ve spor aletleri, spor tesisleri ile kapsamlı bir proje hazırlanan alanda çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Çalışmalarımızı 4 ay gibi bir sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlamaktayız. Bundan önceki dönemde yapımını tamamlayarak hizmete açtığımız Ilıcak Subaşı Tesislerine alternatif, şehre 4 km uzaklıkta yeni bir mesire alanı oluşturarak Kuyucak Koruluğunu Uşak için yeni bir cazibe merkezi haline getireceğiz."

Park ve Bahçeler Müdürü Ekrem TAŞKESDİK “ Kuyucak Koruluğunda piknik alanıyla, yürüyüş yollarıyla, göletiyle, kamelyeleriyle, oyun gruplarıyla, fitnis aletleriyle Uşak’ın yeni mesire alanı oluşturmaktayız. Kuyucak Koruluğunu halkımızın hizmetine açabilmek için tüm gücümüzü buraya seferber etmiş bulunmaktayız.” Dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.