Uşak TV

BELEDİYE BAHAR ŞENLİKLERİ VE DİĞER ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİ

Güncel

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısı nedeniyle Uşak'taki bahar şenliklerinin eğlence ve konser programları iptal edildi.

 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin teröre karşı vatan evlatlarını şehit verdiğini, Uşaklı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın da şehit olduğunu belirtti.
Böyle bir acı yaşanırken eğlence ve konser etkinliklerinin yapılmasının uygun olmayacağını ifade eden Cahan, Bulgazdağı Yörükleri Şenliğinde yapılacak Gülben Ergen konseri ile 14 Mayıs ve 17 Mayıs'taki gösteriler ve konserlerin iptal edildiğini duyurdu.
Hain saldırıların ülkenin birlik ve beraberliğini asla bozamayacağını vurgulayan Cahan, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
"Bugün güvenlik güçlerimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bizlerin huzur için karalı bir şekilde mücadele etmektedir. Kökü kurumak üzere olan terör, son çırpınışlarını ise haince yapmaktadır. Biz ne olursa olsun asla bütünlüğümüzü bozmayacağız ve bozulmasına da izin vermeyeceğiz. Bu vesileyle vatan savunmasında canlarını kaybeden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyorum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.