Uşak TV

Bayraklı Belediye Korosu Ekip Arkadaşlarını Arıyor

Güncel

Bayraklı Belediye Korosu Ekip Arkadaşlarını Arıyor

Her yıl sergilediği başarılı performanslarla göz dolduran Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği korosu yeni ekip arkadaşlarını arıyor. 6-7 Ekim tarihlerinde ses ve saz ekibi için seçmeler yapılacak. Seçmelerde herhangi bir yaş sınırı bulunmuyor.
Yıl içerisinde verdiği konserlerle adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları yenilenme sürecine girdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, korolarda boşalan noktalara seçim yapmak için kolları sıvadı. “Korolarda ben de yer almak istiyorum” diyenler ve kendisine güvenenler 6 Ekim Salı günü Türk Halk Müziği, 7 Ekim Çarşamba günü ise Türk Sanat Müziği seçmelerine katılabilir. Bayraklı Belediyesi Osmangazi hizmet binasında saat 19.00’da yapılacak saz ve ses ekibi seçmelerinde herhangi bir yaş sınırı ise bulunmuyor.
“ÇOK İYİ İŞLER ÇIKARDILAR”
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye bünyesinde kurdukları koroların büyük beğeni topladığını belirterek, “Korolarımız yıl içerisinde farklı zamanlarda sahne alıyor. Konserleri gerçekten yoğun ilgi görüyor. Performansları hep beğeni topladı. Şimdi korolarımızı yeni isimlerle güçlendiriyoruz. Bunun için seçmeler olacak. Sesine, sazına güvenenler bu seçmelere katılmasını bekliyoruz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.