Uşak TV

Bayraklarla Birlikte Birlik Mesajı Dağıtıldı

Güncel

Bayraklarla Birlikte Birlik Mesajı Dağıtıldı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ülke genelinde artan terör olaylarına karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi. Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlara teröre karşı birlik olma adına Türk Bayrağı ile Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun birlik ve beraberlik olma mesajı dağıtıldı.
Son günlerde ülke genelinde yaşanan terör olaylarıyla birlik ve beraberliğe kast eden teröre karşı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşları birlik olmaya çağırdı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu mesajında, “Milletimiz, bundan önce karşılaştığı menfur olaylar karşısında birlik ve beraberliğini bozmamıştır. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kardeşlik, huzur, bolluk, bereket ve rahmet vardır. Yüce Allah’ım milletimizin kardeşliğini baki kılsın. Gün kardeşlik günüdür. Gün millet olma günüdür. Gün aynı yağmurun altında ıslanma, aynı bayrağın altında toplanma günüdür” dedi.
Yaşanan terör olaylarına karşı Şehitkamil Belediyesi, ülke genelindeki huzur ve barış ortamının bozulmaması, teröre karşı tepki göstermek adına, ilçe genelinde her iş yerine ve her vatandaşa Türk Bayrağı dağıtıldı. Türk Bayraklarını alan vatandaşlar, iş yerlerinin ve evlerinin camlarına asarak, teröre olan tepkilerini böyle dile getirdi. Başkan Fadıloğlu’nun teröre karşı birlik ve beraberlik olma mesajını okuyan vatandaşlar, “Ülkemizde yaşanan terör olaylarıyla, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar, hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaktır. Bizler Türk vatandaşı olarak birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayacağız. Birliğimizi bozmaya çalışan terörü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bugün gerçekten birlik olma günü, beraber olma günüdür. Şehitkamil Belediye Başkanımızın bu duyarlı davranışını gerçekten takdirle karşılıyoruz. Başkanımızın bize gönderdiği Türk Bayraklarını alıp, iş yerlerimizin camlarına asarak, teröre olan tepkimizi bu şekilde dile getireceğiz. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve ailelerine sabırlar diliyoruz” dediler.
Belediye tarafından dağıtılan bayrakları alan vatandaşlar evlerine ve iş yerlerine astı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.