Uşak TV

Batman Valiliği’nden İmha Edilen Bomba İle İlgili Açıklama

Güncel

Batman Valiliği’nden İmha Edilen Bomba İle İlgili Açıklama

Batman Valiliği, dün gece saatlerinde polisin dikkatiyle fark edilen ve kontrollü bir şekilde imha edilen bombalı araçla ilgili açıklama yaptı.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, akşam saat 21.00 sıralarında Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Yeşiltepe Mahallesi Timoki Parkı arkasında yer alan Demirköprü’nün altında bulunan mısır tarlasının yanında şüpheli bir otomobilin bulunduğu ve bu araçta yapılan kontrolde patlayıcı madde tespit edildiği belirtildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınarak araç içerisindeki bomba düzeneği uzman ekipler tarafından başarılı bir şekilde imha edildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:
"Meydana gelen olay esnasında herhangi bir can kaybı meydana gelmemiş olup, araç içerisinden 1 adet Bixi, 2 adet Kaleşnikof, 1 adet M 16 uzun namlulu silah, 1 adet Roket atar ve 5 adet roket atar mühimmatı ele geçirilmiştir. Uzman ekipler tarafından olay yerinde tespit edilen bombalar da gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra kontrollü bir şekilde imha edilmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte olup bu kapsamda Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda 1 kişi göz altına alınmıştır. Batman’ın huzuru ve vatandaşlarımızın can güvenliği için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.