Uşak TV

Başkan Yılmaz: “Köy Yollarımız Türkiye’ye Örnek Olacak”

Güncel

Başkan Yılmaz: “Köy Yollarımız Türkiye’ye Örnek Olacak”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin Çarşamba ilçesinin köylerinde devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.
Kuşhane, Karaağaç ve Ataköy Mahallelerinin yollarını Türkiye’de ilk kez finişerle asfaltlayan belediye olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, örnek bir proje ortaya koyduklarını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ile birlikte gerçekleştirdiği yol yapım inceleme gezisinde mahalle muhtarlarıyla da ayaküstü görüşen Başkan Yılmaz, yapımı tamamlanan yolların mahallelere hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerini de ziyaret eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, çalışmalarında başarılar diledi. İşçilere finişerle asfalt yol yapılmasının Türkiye’ye örnek olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, “Köylerimizin yolları için bundan daha sağlam bir malzeme ve teknik yok. Kaliteye de çok önem veriyoruz. Her yıl söküp yapmaktansa bir defa yapıp yolun ömrünün uzun vadeli olmasını istiyoruz. Bunun için işinizin profesyoneli olmanızı, özverinizi ve emeğinizi ortaya koymanızı bekliyoruz. Dikkatli olup hata yapmamalısınız. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Yılmaz daha sonra da ilçeden ayrıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.