Uşak TV

Başkan Toçoğlundan Ayhan Sefer Üstün’e Ziyaret

Güncel

Başkan Toçoğlundan Ayhan Sefer Üstün’e Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti 5. Olağan Kongresi sonrasında MKYK üyeliği ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerine getirilen Ayhan Sefer Üstün’ü ziyaret etti. AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen görüşmede Başkan Toçoğlu, Üstün’e yeni görevinde başarı temennilerini iletti. Birlikte çalışma vurgusunu da yineleyen Toçoğlu, “En büyük gücümüz milletimizin duasıdır. Milletimizden aldığımız güçle şehrimizi daha iyi seviyelere taşıyacağız” diye konuştu.
Ayhan Sefer Üstün’ün teşkilatın tüm kademelerinde önemli sorumluluklar almış başarılı bir siyasetçi olduğuna da dikkat çeken Başkan Zeki Toçoğlu, “22, 23 ve 24. dönem Sakarya milletvekilimiz Ayhan Sefer Üstün’e layık görülen bu önemli görevler bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Üstün AK Parti’de siyaset yapmanın gerektirdiği tüm olgunluğu göstermiş tecrübeli bir isimdir. Dava şuuru ve siyaset etme tarzıyla da taraflı tarafsız her kesimin saygısını kazanan önemli bir siyasetçidir. Bu gelişmenin Sakarya için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
Toçoğlu, “Üstün’ün Genel Başkan Yardımcılığına getirilmesi Sakarya’da AK Parti’nin başarısını da olumlu yönde etkileyecektir. Biz başta kendi şahıslarında, milletvekillerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sakarya’da AK Parti’nin başarısı için elimizden geleni yapacak; yeniden, her zaman olduğu gibi Ankara’ya güçlü bir ses vereceğiz. Sakarya bugüne kadar daima gerekeni yapmıştır. Davasına sahip çıkmış, AK Parti’den desteğini esirgememiştir. Değerli Başkanımız Ayhan Sefer Üstün’e tekrardan yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim utandırmasın” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Üstün ise, şunları söyledi; “5. Olağan Kongremiz sonrasında Sayın Başbakanımız İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi için bizleri uygun gördüler. Birçok kez ifade ettik; AK Parti’de görev istenmez, görev alınır. Dava bilinciyle hangi görevde olursak olalım elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. AK Parti’nin başarısı için çalışacağız. Partimizin, davamızın muktedir olması için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Milletvekilliğimiz süresince de Ankara’da Sakarya’ya dönük oldukça olumlu bir algı olduğunu biliyorduk. Hamdolsun şehrimiz AK Parti’nin başarısı için her zaman elinden geleni yapmış bir şehirdir. Sayın Başbakanımızın da bu yönde müspet değerlendirmeleri söz konusu. Sakarya her zaman farklı olmuştur. Biz de Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve ilçe belediyelerimizin de katkılarıyla tüm AK Parti teşkilatları işbirliği ile bu başarının üzerine koymanın mücadelesini vereceğiz. Kritik bir dönemeçten geçiyoruz. Daha fazla çalışacağız. Yorulmadan yürümeye devam edeceğiz. Sakarya ve ülkemizi daha iyi noktalara getireceğiz.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.