Uşak TV

BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA GELDİ

Güncel

BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA GELDİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’ndan eğitime bir destek daha geldi. Başkan Saraoğlu Eskigediz Gazi İlköğretim Okuluna dizüstü bilgisayar armağan etti.

Eğitim alanında gösterdiği destek ve önemle bilinen Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu Eskigediz Gazi İlköğretim Okuluna dizüstü bilgisayar hediye etti ve çocuklara çok okuyun dedi. Kendisinde kısa bir süre deprem öncesinde Gazi İlköğretim Okulunda eğitim gördüğünü söyleyen Başkan Saraoğlu “Bu eğitim öğretim döneminin sona ermesine kısa bir süre kaldı ama gelecek dönemde öğretmenlerimiz sizlere daha iyi ders anlatabilmek üzere teknolojinin tanıdığı fırsdatları kullanacaklardır. Bu fırsatlardan birini siz değerli öğrencilerimize hediye ederek sizlerin de iyi birer eğitim alması için çalışmaktayız.

Gazi İlköğretim Oklu benim için de ayrı bir yere sahiptir. Deprem Öncesi kısa bir dönem de olsa bu okulda ben de eğitim aldım. Bugün ise sizlerinde güzel bir eğitim almanız için çalışmaktayım. Sizler eğer öğretmenlerinizi iyi dinler, onların verdiği ödevleri yapar ve çok okursanız sizlerde bir gün bu memlekete hizmet verir ve sizlerden sonra gelecek nesillere güzel şeyler bırakırsınız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.