Uşak TV

BAŞKAN SARAOĞLU GÖKLER BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

Güncel

BAŞKAN SARAOĞLU GÖKLER BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gökler Belde Belediye Başkanı Murat Bardakçı’yı ziyaret etti. Gökler Belde Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Saraoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Günün anısına Başkan Murat Bardakçı’ya plaket takdim etti.

Gediz’e bağlı belde ziyaretleri kapsamında Gökler Beldesini ziyaret eden Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Belde Belediye Başkanı Murat Bardakçı ve belde halkıyla görüştü. Belediye Başkanı Bardakçı’dan belediye çalışmaları hakkında bilgi alarak Gökler Belediyesinin projeleri hakkında görüştü.

Ziyaret sonunda başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Bardakçı’ya plaket takdim eden Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “Gökler Belediye Başkanı Murat Bardakçı’yı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Gökler Beldesi Sayın Bardakçı’nın Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde gerçekleştirdiği yatırımları ile vatandaşlarına en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını yürütmektedir. Açıkça görülmektedir ki modern bir kent halini alan belde, yatırımlar ile daha da gelişecektir.

Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Murat Bardakçı’yı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.