Uşak TV

BAŞKAN MEZARLIĞA SAYGISIZLIĞI AFFETMEDİ KOÇ REHİN KALDI

Güncel

Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl mezarlığa sürü ile giren ve mezarlıktaki çiçekler zara veren sürü sahibini affetmedi.

 Koyun sürüsünün koçunu yakalatarak Çiftçi mallarını Koruma başkanlığına teslim ettiren Nihat Sazlıgöl 500 TL ceza kestirdi. Parası olmadığını idda eden Kınalı Mahmut lakaplı sürü sahibi ise parasının olmadığını belirterek para vermeden koçunu almak isteyince olay Sivaslı’da günün konusu oldu. 
Koyun Sürüsünün mezarlığa girmesi ve Koç’a el konulması Sivaslıda adeta siyasi krize dönüşürken Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl geri adım atmadı ve koçu teslim ettirmedi.
Olay Sosyal Medya’da da günün konusu oldu bir çok kişi Başkn’ın koçu affetmesini isterken bazıları da başkana destek verdi. 
 Sazlıgöl: 
“Her insanın gözü gibi baktığı Çiçek dikip suladığı aile mezarlığına yapılan bu saygısızlığa boş kalamazdık.
bu mübarek günde bu manzara gerçekten üzücü ama hiç bir mazeret mezarların üzerindeki hayvan pisliğini örtemez bu kötü tabloya karşı herkesi daha hassas davranmaya davet ediyorum” dedi. 
PARA ÖDENMEZSE KOÇ SATILACAK
Koç’un sahibi kesilen 500 Tl cezayı bir haftaya kadar satılmazsa koç satılarak 500 TL si Belediyeye ödenecek kalan kısmı ise koç’un sahibine iade edilecek. 







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.