Uşak TV

BAŞKAN MEHMET ÇAKIN'IN A TAKIMINDA KİMLER YER ALACAK

Güncel

Belediye Başkanı Mehmet Çakın göreve başladıktan sonra Belediye ve UTAŞ personelinin büyük sevgisini kazanırken bir yandan da kadrosunu oluşturmaya başladı.

Ocak Ayından beri doğru düzgün maaş alamayan ve Ocak maaşlarının yarısı ödenmeyen UTAŞ çalışanları dün bütün alacaklarını almışlardı.

Uşak Belediyesinde de müdürler personel merakla başkan’ın A takımında kimlerin yer alacağını bekliyor. Bu arada Nurullah Cahan’ın gözdeleri de makamlarını koruyabilmek yada yeni bir makam kapabilmek için adete 4 takla atıyorlar.

Sabah 8 de Belediye de olan Mehmet Çakın Belediyeye kendi özel aracı ile gidip geliyor. Bunu gören başkan yardımcıları ve daire müdürleri de mesaiye kendi araçlarıyla gelip gitmeye başladılar. 5 Yıldır horlanan ve çeşitli mobinglere maruz kalan belediye personelinin ise adeta yüzü gülüyor.

Mehmet Çakın’ın Başkan yardımcılarını yarın ya da Pazartesi günü açıklaması bekleniyor. Uşak.tv nin kulislerden aldığı bilgilere göre Mehmet Gün işlerinin yoğunluğunu bahane ederek başkan yardımcılığı görevini kabul etmedi. Meclis üyelerinden başkan yardımcılığına Mimar Zeynep Ceylaner, İşadamı Hikmet Kahraman ve Mali Müşavir Gökhan Yalçın getirilecek.

Mehmet Çakın’ın kendi kadrosunu kendisin kurmak istediği ve bu konuda kendisine müdahale edilmemesini istediği belirtiliyor.

Bu arada en çok merak edilen konuların başında UTAŞ’ın başına kimin getirileceği. UTAŞ için İş Adamı ve Belediye Meclis üyesi Ömer Özden’in adı geçiyor.

Yorumlar (1)

uşak halkı 5 Yıl Önce

nurullah başkan uşak ta baya yandaşını zengin etti umarım mehmet bey de aynı şeyleri yapmaz mehmet başkandan ricamız belediyede akm de konaklarda park bahçede utaş da boş boş yatıp maaş alan insanlardan başlarsa seviniriz sonuçta bizim paralarımız la oluyor bunlar zorumuza gidiyor it gibi çalışıp vergimizi veriyoruz bi zahmet ordaki arkaşlarda başka yerlerde çalışıp gerektiği gibi davransınlar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.