Uşak TV

Başkan Karataş Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Güncel

Başkan Karataş Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda “Muhtarlarımız bizim çalışma arkadaşımız. Daha güzel bir Osmancık için şehrimizi birlikte kalkındıracağız” dedi.
Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Hamza Karataş ve Ak Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar, muhtarların taleplerini dinledi.
BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR
Muhtarlara ilçedeki yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Karataş, "Muhtarlar bizim çalışma arkadaşımız. Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek şehrimizle ilgili değerlendirmelerde bulunuyoruz. Çünkü muhtarlarımızla yaptığımız fikir alış verişi ilçemize yapılan yatırımlara önemli katkı sağlıyor. Bu nedenle muhtarlarımızla istişareye önem veriyoruz. Tabi zaman zaman fikir alışverişi olarak sağladığımız bu birlikteliklerden daha fazla verim almamız için bir eylem planı dahilinde çalışmamız gerekir diye düşünüyorum. Osmancık’ın gelecekteki hedefleri doğrultusunda ilçemizi geliştirmek için azimle çalışıyoruz. Bu doğrultuda muhtarlarda eylem planının bir parçası olmalıdır. Köylerimizi ve ilçemizi kalkındırmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Ülkemiz zor günlerden geçerken bizim buna daha çok ihtiyacımız var" dedi.
AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar da köylere önemli yatırımlar yapıldığını hatırlatarak bu yatırımların artarak devam edeceğini kaydetti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.