Uşak TV

BAŞKAN'IN HAMAM TANITIMI VE ÖRNEK DAVRANIŞ!

Güncel

AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Çakın seçildiği ilk günden beri yaptığı olumlu uygulamalar ve davranışlar ile hem benim hem de Ak Partililerin hem de vatandaşların olumlu tepkilerini alıyor. İyi yaptığında desteğiz yanlış yaptığında eleştireceğiz.

Bizim başkan Bayramın son günü AK Partili yöneticilere ve Belediye Meclis üyelerine mesaj atarak tadilatı yeni biten Kayaağıl Termal tesislerine davet etmiş. Davete herkesin hamam ve kahvaltı ücretini ödemesi gerektiğini de belirtmiş.

AK Partili yöneticiler ve Belediye Meclis üyeleri hamamda toplanır. Mehmet Çakın bağırır arkadaşlar hamam ücreti 20 TL girmek isteyenler buyursun sonra kahvaltı yapacağız der. AK Partililer ve meclis üyeleri de bu davranışı saygıyla karşılayıp ellerini ceplerine atıp hamama girerler. Hamamda terleyip yıkandıktan sonra sıra gelir kahvaltıya..

Başkan Mehmet Çakın kahvaltı da arkadaşlar burada kahvaltımız 15 TL oldukça uygun. Ama bu gün çaylar benden der ve elemanlara 10 ar TL toplayın der. Bütün Ak Partililer de ücretlerini öderler.

 itiraz etmez. Herkes parasını verir ve başkanın bu davranışını da hoş karşılarlar.

anlattı çok hoşuma gitti.

Dün Çayzade Kafeteryaları tuvaletlerine kadar inceledim. Özellikle fiş kesip kesmediklerine baktım. Hepsi fiş kesiyor. Demek ki baş nasıl olursa çalışanlarda düzene giriyor.

AK Parti Uşak’ta bu defa düzgün bir yönetim var belediye dede aynı inşallah böyle devam ederler.

Yorumlar (11)

BEKİR AYDOĞDU 5 Yıl Önce

Olumlu davranışlar için tebrikler

CAHİT NEBİOĞLU 5 Yıl Önce

Birde UŞAKSPOR A EL ATSA BIR ÇOK sanayiini var

Rıdvan Aydoğan 5 Yıl Önce

Bu tür haberleri bol bol görürüz İNŞALLAH Gerçi olması gereken bu ama ne diyelim Haber için teşekkür ederiz

uşaklı 5 Yıl Önce

anlattığını biz de alkışlıyoruz..ancak öte yandan ruhsatı iptal edilen RAMADA OTEL karşısındaki benzin istasyonuna yeniden çalışma izini nasıl veriliyor..sayın kazım şen hele bir de bu söylediğimi incele sonra bir daha konuşalım..

Sefa Günay 5 Yıl Önce

Tebrik ederim saygılar sunuyorum her doğrunun yanındayim

Ercan Aydın 5 Yıl Önce

Guzel olmus herkes payina duseni ödemeli Birde Elmalıdere mahallesi 6 üzüm sok ve 3 yıldırım sokak yolları çok bozuk sel suları yollarda yarıklar oluşturdu tozdan rahatsızız çözüm bekliyoruz aylardir

Bülent 5 Yıl Önce

Teprikler başkanıma güzel bir görüntü ama bir de Uşak spor için çaba sarfetsin çok güzel olacak

Gerceksöz 5 Yıl Önce

Ufak hesaplar bunlar esas 4 yılda 4 daire bir adet 600 000 bin liralık bmc sahibi olan memuruna baksın.başkan hariç herkes biliyor. Bütün usaklinin dilinde. Son 5 yılda mal varlığı artan tüm memurlarini iyi incelesin. Hali atölyesinin horozların iyi baksın.

Dilek tekin 5 Yıl Önce

Tebrikler memnun oldum örnek bir davranış durmak yok yola devam

Hulusi dincer 5 Yıl Önce

Atapark ta cay ondan mi 2.5 tl....?

okuyucu 5 Yıl Önce

el altından alınan işçiler ne olcak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.