Uşak TV

BAŞKAN İCRAATLARI ANLATTI

Güncel

BAŞKAN İCRAATLARI ANLATTI

Uşak Belediyesi tarafından Uşak’ta faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı bir “basını bilgilendirme gezisi” düzenlendi.

Başkan Ali Erdoğan’ın da katıldığı gezide ayrıca Fen İşleri Koordinatörü Osman Tınas, Park ve Bahçeler Müdürü Ekrem Taşkesdik ve Üst Yapı Birimi yetkilileri de hazır bulundu. Yaklaşık 15 basın mensubunun katıldığı gezi de Başkan erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.
Uşak Belediyesi tarafından inşa edilen ve İslamoğlu Evi adıyla hizmete açılacak olan tarihi konağa giden ekip öncelikle burada Başkan Erdoğan tarafından bilgilendirildi.

İslamoğlu Evi hizmete açıldığında burada her akşam farklı bir etkinliğin düzenleneceğini ve İslamoğlu Yaren kültürünün yaşatılacağını anlatan Erdoğan, basın mensuplarına evi gezdirerek teknik yapı hakkında detayları aktardı.

Daha sonra Ilıcak Su başı tesislerini gezen ekip burada çimlendirme çalışmaları ve yürüyüş yolları yapımı hakkında bilgi aldı. Ayrıca kafeterya, tenis kortu, basketbol sahası, oyun grupları ve yüzme havuzunu gezerek dinlenme tesislerinde bulunan çeşitli aktiviteleri gördü. Buradan halı sahaya geçen ekip daha sonra Belediye Meclis Toplantılarının yapılması için inşa edilmekte olan Oda tiyatrosuna giderek burada Başkan Erdoğan’dan Huzurpark hakkında genel bilgiler aldı.

Huzurpark’ın ardından Kasapoğlu Deresi kavşağı ve İbrahim Tahtakılıç Caddesi gezildi. Burada Devlet Demir Yolları tarafından ray geçiş yerlerine yapılan kauçuk yol kaplamasını basın mensuplarına gösteren Başkan Erdoğan, Devlet Demir Yollarına bu uygulamasından dolayı basın mensupları huzurunda teşekkürlerini sundu.

Ekip buradan hareket ederek sırasıyla Çobançeşme Parkı, At Çiftliği ile Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi’ni gezdi. Tüm bu tesisler hakkında detaylı bilgiler aktaran Başkan Erdoğan ve beraberindeki basın mensupları, özellikle zihinsel engelli çocukların eğitimi için tasarlanan Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi’nde çocuklarla birlikte vakit geçirdi.

Gezi kapsamında Ovademirler Köyü’ne giderek Katı Atık Düzenli depolama Tesisi’ni gezen ekip, burada yapılan inşaat hakkında bilgiler alarak alanı gezdi.

Son olarak Uşak Belediyesi tarafından Aybey Mahallesi’nde inşa edilen ve gençlerin okul dışında kalan zamanlarını daha verimli kullanmaları amacıyla yapılan Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden ekip, burada çocuklarla görüşerek tesis hakkında bilgiler aldı.

Basın mensupları gezinin ardından Başkan Erdoğan ve beraberindeki personel ile birlikte öğle yemeği yedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.