Uşak TV

Başkan Gürcan’dan Seçim Değerlendirmesi

Güncel

Başkan Gürcan’dan Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, 1 Kasım genel seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulunarak, AK Parti’nin 13 yıl boyunca iktidar partisi olduğunu ve Türkiye’nin karanlık günlerden kurtulmasına sayılı günler kaldığını söyledi.
AK Partili Zülfikar Gürcan, yazılı olarak yayınladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na 7 Haziran seçimleri sonrasında koalisyon için AK Parti olarak teklifte bulunsak da, olumsuz cevap aldık. Bir türlü hükümetin kurulmasından yana olmayan CHP, koalisyona bir türlü sıcak bakmadı. Dış politika ve milli eğitim gibi konularda, AK Parti’nin 13 yılda Türkiye’ye kazandırdıklarını ters yüz etmek istemektedir. CHP seçim hükümetine üye vermeyi kabul etmemiş ve elini hiçbir taşın altına koymamıştır. Ülkemizin terörle boğaz boğaza boğuştuğu bu günlerde CHP, hükümet olma sorumluluğundan kaçabildiği kadar kaçmıştır. AK Parti 13 yıldır iktidar partisidir ve şimdiye kadar defalarca beyanname, eylem planları ve hükümet propagandaları yazmıştır. Tüm bunları da 13 yıl boyunca eyleme dökmüştür. AK Parti’nin sadece bir şeyleri vaat etmediği, daha önceki seçimlerden sonra da beyannamesinde yer alan vaatleri hayata geçirdiği bilinmektedir. CHP başta olmak üzere diğer partiler beyanname yazmayı AK Parti’den öğrendi. CHP’nin oyları her seçim düştü. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı ittifakı ile geldiniz yine kaybettiniz. Sayın Kılıçdaroğlu bir kere kazandı, o da genel başkanı olduğu partisinin ön seçimidir"
“MHP AK PARTİ’YE GEÇİYOR”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hükümet kurmaktan korktuğunu iddia eden Gürcan, "Gün geçtikçe MHP’den AK Parti’ye yoğun bir katılım gerçekleşiyor. Türkiye karanlık günler geçirirken, her gün şehit haberleriyle uyanırken Devlet Bahçeli olan biteni kıyıdan köşeden izlemekten başka bir şey yapmamıştır. Bahçeli’nin bu yüzden halkın karşısına çıkmaya yüzü kalmamıştır. Ülkemiz terör belasıyla uğraşırken, Bahçeli sadece partisinden AK Parti’ye geçen isimleriyle uğraşmış ve elini hiçbir taşın altına koymamıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerinde oynanan birlik beraberliği bozma oyununda galip gelen milletimiz olacaktır” şeklinde kaydetti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.