Uşak TV

Başkan Ercengiz, Zabıta Personeline Kahvaltı Verdi

Güncel

Başkan Ercengiz, Zabıta Personeline Kahvaltı Verdi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, zabıtalar haftası sebebiyle, personeliyle kahvaltıda buluştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Zabıtalar Haftası sebebiyle, Zabıta Müdürlüğü personeline kahvaltı verdi. Burdur Belediyesi İstasyon Çay Bahçesi’nde düzenlenen programda Başkan Ercengiz, Zabıta personeliyle birlikte kahvaltı yaptı.
Zabıta Müdürlüğü’nün özverili çalışmasından dolayı teşekkür eden Başkan Ercengiz, “işimiz trafik değil, bizim her noktamızda hemen hemen sorun var, karışık bir insan topluluğunu bir arada yaşatmaya çalışıyoruz. Kırsaldan göç etmiş, büyükşehirde yaşamış, üniversite öğrencisi ile birlikte bir öğrenci şehri havasına bürünmeye çalışan ama bir takım olanakları da henüz sağlayamamış, bu tabi ki sadece Belediye olanakları ile değil, vatandaşlarımızın da bir türlü dönüşümleri, değişimleri sağlayamadığı bir şehirde yaşıyoruz” diye konuştu.
Vatandaşların sorunları karşısında Zabıta personelinin empati kurmasını isteyen Başkan Ercengiz, “Vatandaş bahçesinden alıp geldiği iki kasa üzümü caddede satmak istiyor, biz bunun böyle olmayacağını söylediğimiz zaman da diyor ki, ne olur bir kasa satsak, diğer taraftan öğrenci okuluna en çabuk zamanda ulaşmak istiyor, ulaşamadığı zaman yine muhatabı bizleriz, halk otobüsü taşımacılığı yapan arkadaşlarımız, bir takım sıkıntılarını yine belediye ile çözmek istiyor, kısacası Burdur Belediyesi özellikle zabıta birimi, vatandaşın sorunlarına doğrudan yanıt vermek zorunda, o yüzden sizlerden tek ricam vatandaşlara yaklaşırken, vatandaşlarla diyalog içindeyken, özellikle empatik yaklaşmak ve ben olsaydım diye başlayabilmek” dedi.
Başkan Ercengiz, kahvaltıdan sonra Zabıta personeli ile hatıra fotoğrafı çektirerek, karanfil dağıttı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.