Uşak TV

Başkan Baran Pazarcılar Odası’nı Ağırladı

Güncel

Başkan Baran Pazarcılar Odası’nı Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret ederek oda faaliyetleri hakkında Başkan Baran’a çeşitli bilgiler aktardı. Gerçekleşen ziyarette Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya’da hazır bulundu. Körfez’de birlik ve beraberlik içerisinde pazar esnafına hizmet ettiklerini vurgulayan Şahin, Belediye Başkanı İsmail Baran’a yapılan icraatlar ve çalışmalar hakkında teşekkür etti.
Körfez’de Pazarcılar odası ile birçok ortak projede yer aldıklarını altını çizen Belediye Başkanı İsmail Baran, sivil toplum kuruluşlarının kentin gelişiminde büyük önem arz ettiklerini dile getirdi. Geleceğe yatırımın önemli faktörleri arasında yer alan sivil toplum örgütlerini her zaman önemsediklerini belirten Başkan Baran, Körfez’e yapılacak olan Kapalı Pazar alanları ile hizmet kalitesinin daha da artacağını ifade etti. Başkan Baran, “Yeni Pazar alanımız kısa bir süre sonra hem halkımıza hem de pazarcı esnafımıza hizmet edecek. Bölgemizin ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak olan bu alanımızın siz değerli odamıza, esnafımıza ve halkımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekleştirdiğiniz bu nazik ziyaretinizden ötürü de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.