Uşak TV

Başkan Altunay Tügva Söyleşisinde Gençlerle Bir Araya Geldi

Güncel

Başkan Altunay Tügva Söyleşisinde Gençlerle Bir Araya Geldi

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul İl Temsilciliği’nde gençlerle bir araya geldi. Başkan Altunay, “Yapılmış bütün bu hizmetler, geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımızın daha kimlikli yetişmesine vesile olacaktır” dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul İl Temsilciliği’nin bu hafta düzenlenen 45. Çarşamba Kahvesi adlı söyleşi programlarının konuğu Sultangazi İlçesi Belediye Başkanı Cahit Altunay oldu. Cevizlibağ Mevlana Caddesinde bulunan Toya Plazadaki TÜGVA İstanbul İl Temsilciliği’nde saat 19.00’de gerçekleştirilen söyleşide Sultangazi İlçesi Belediye Başkanı Cahit Altunay belediyecilik hizmetlerini anlattı. Söyleşiye katılan gençler ise Başkan Altunay’ın konuşmasını cep telefonlarıyla Periscop ile canlı olarak sosyal medyadan paylaştılar.
Çok sayıda kişinin katıldığı söyleşide konuşan Başkan Altunay, ‘’TÜGVA kurulduğu günden bugüne çıkmış olduğu bu yolda çok önemli bir hizmeti vermektedir. Bu manada her geçen gün heyecanını da artırmaktadır. Takip ettiğimiz kadarıyla öncelikli bilgileri dolu dolu olan başlıklarıyla önce medeniyeti, ona bir kul kadar şehirleri, gençleri hem eğitmek hem bir yol haritası çizmek bakımından fevkalade güzel hizmetlerdir. Belki onların ihtiyaç duyduğu bu metropolde onların ihtiyaçlarını giderecek barınma imkânı, okullarda kolaylık sunacak bu fırsatları sunma gayreti içerisindeyiz. Böyle ulvi bir görevi yaptığımızın da farkındayız. Belki bizler de idareciler olarak, bir belediye başkanı olarak hakikaten sizin gibi gençlere ihtiyaç duyuyoruz. Çünkü sokağa çıktığında bir belediye başkanı, bu oluşumların kendisinin organize etmesi ve ya belediye olarak yapması çok değil. Ama bunu kolaylaştıran üniversitelerde, liselerde, okul ve yurtlarda yaptığı bu çalışmalarla birbirimizle entegre faaliyetler gerçekleştirdiğimiz takdirde başarıya ulaşacağız’’ dedi.
AK Parti Sultangazi İlçesi Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerden bahseden Başkan Altunay, ‘’Dolaysıyla yapılmış bütün bu hizmetler inşallah bu gençlik, geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımız daha kimlikli yetişmesine vesile olacaktır. Arkadaşlar şunu da söylemek lazım. İnsanlar bir şeylerle iştigal olmalı. Okulun dışında kendine bir alan bulmalı. Ve bulduğu bu alan mutlaka yararına olmalı. Çünkü gençlik bir daha geri gelmiyor. Bir daha pişman olsanız da yeniden başlayabilseniz de eski haline gelmiyor. Bunun için çizgimiz net olsun. Kumaşımızda leke olmasın. Yarın bize o kadar çok lazım olacak ki geriye dönüp baktığımızda sizi anacak kötü bir kelime olmasın. Ve bunlar çok lazım olur. Keşke diyor ama iş işten geçmiş olur. Onun için bizim görevimiz şu. Bizler iyi yönlendirilememiş olabiliriz. Ama genel olarak söylüyorum. Sizleri yönlendiren var. İşte bu vakıflar yoktu. Bu kadar çok aktif çalışamıyordu. Bu fırsatlar bulunmuyordu. Bu sene 18 bin kişiyi Çanakkale’ye götürdük. 10 bini lise öğrencisi. Var mıydı bu imkânlar arkadaşlar? Şimdi var‘’ diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.