Uşak TV

Başarılı Sporculardan Fagiad’a Teşekkür Ziyareti

Güncel

Başarılı Sporculardan Fagiad’a Teşekkür Ziyareti

Ordu’nun Fatsa ilçesinde başarılı sporcular Fatsa Genç İş Adamları Derneği’ni(FAGİAD) ziyaret ederek bu zamana kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Dernek olarak bu ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirten FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik, “Sporcularımız bizleri onurlandırdılar. Almış oldukları başarı ile bizlerin verdiği destekleri boşuna çıkarmadılar. Biz her zaman spora ve sporcuya dernek olarak destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Üniversiteyi kazandılar ve bugün tekrar bizlere teşekkür ziyaretinde bulundular. Spor anlamında ülkemize önemli başarılar alan Fatsalı sporcular artık üniversiteyi kazanarak bizleri çok mutlu ettiler” dedi.
Fatsa’da spor alanında önemli başarılara imza atmış sporcularımıza destek veren FAGİAD’a teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirten Fatsa İlce Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, “Sporcularımız bu yıl üniversiteyi kazandılar ve beden eğitimi öğretmenliğinde eğitimlerini sürdürecekler. Bu anlamda maddi manevi FAGİAD destek verdi ve biz de sporcularımızla teşekkür ziyaretinde bulunduk” diye konuştu.
Sporculardan Edanur İster ise, “Başkanımız ve yönetim kurulana bizlere her zaman destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Artık üniversiteyi kazandık ve eğitimimize yeni okullarımızda sürdüreceğiz. Sporculara her zaman destek verilmeli ve verildiği zamanda bu destekle o il ve ilçeye başarı mutlaka gelir” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.