Uşak TV

Balkabağım Anaokulu 2015-2016 Eğitim Yılına Hazır

Güncel

Balkabağım Anaokulu 2015-2016 Eğitim Yılına Hazır

Özel Balkabağım Anaokulu, 2015-2016 eğitim yılına uzman kadrosuyla hazır.
2011 yılında eğitim hayatına başlayan Bursa’nın tanınmış anaokullarından Özel Balkabağım Anaokulu, yeni eğitim yılında da farkını ortaya koyacak. Doğru eğitim hedefiyle yola çıkan Özel Balkabağım Anaokulu, 3-6 yaş arasındaki okul öncesi eğitimi çocuklarının, okul öncesi programlarının yanı sıra sosyal etkinlik programları ile desteklenerek özgüvenli ve kendilerini doğru ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Tecrübeli eğitim kadrosu ile sevgi ve hoşgörüye dayalı olarak 2015-2016 eğitim yılına merhaba diyen Özel Balkabağım Anaokulu, yeni eğitim yılı için yaptığı değişikliklerle de adından söz ettirecek.
Okul öncesi eğitimin insan hayatının en önemli dönemi olduğu için öğretmenleri ve anne babalar, çocuklara, doğru olanı vermek gerektiğini söyleyen Okul Müdürü Necla Tunalı, “Temelinde sevgi olan hiçbir eğitim başarısızlığa uğramaz ilkesinden hareket ederek çocuklarımıza sevgi dolu ortamlar sunduk. Çocukların yaş grubunu, özelliklerini ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak, sosyal etkinlik çalışmaları yapılıyor. Haftada 8-10 saat arası İngilizce eğitimi, tenis, buz pateni, ritm, dans, drama, jimnastik, değerler eğitimi veriliyor. Eğitim atölyelerimizde oluşturduğumuz akıllı tahta ile çocukların zeka gelişimlerini destekleyen programlarla eğitimimizi bu yıl daha da zenginleştirdik" diye konuştu.
Tunalı, kasım ayının ilk haftasına kadar kayıtların devam edeceği bilgisini de vererek, “2015-2016 eğitim yılı, kurumumuza, velilerimize ve bütün ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.