Uşak TV

BALIKTAYIZ BELGESELİ UŞAK`TA ÇEKİLİYOR

Güncel

BALIKTAYIZ BELGESELİ UŞAK`TA ÇEKİLİYOR

TRT TÜRK kanalında Aralık ayında gösterilmeye başlanacak olan Balıktayız isimli doğa, balık ve macera temalı 13 bölümden oluşan belgeselin çekimleri Uşak’ta yapılıyor.

Yapımcılığını İstanbul Vira Yapım Prodüksiyon firmasının üstlendiği Balıktayız isimli belgesel için Görsel Yönetmen Yiğit EREN önderliğinde İlimize gelen çekim ekibi yaklaşık 3 gündür İlimizdeki farklı lokasyonlarda çekimlerine devam ediyor.

İlimizde kurulu bulunan Olta Balıkçılığı Federasyonu ile işbirliğinde Ülkemizdeki farklı yerlerde toplan 13 bölüm halinde çekilecek olan belgeselin en az 5 bölümünün Uşakta çekileceğini belirten Belgeselin Yönetmeni Yiğit EREN yaptığı açıklamada şöyle konuştu.

“TRT TÜRK ekranlarında Aralık ayında gösterime girmesi planlanan doğa,macera ve balık temalı Balıktayız isimli belgeselin yapımcılığı Vira Yapım tarafından gerçekleştiriliyor. Çekimleri ise Olta Balıkçılığı Federasyonunun ekipleri yapıyor. Çekim yapılacak olan lokasyonların belirlenmesinde bizlere sundukları öneriler son derece çarpıcı ve keşfedilmemiş lokasyonlar. Özellikle Uşak’ta yapmakta olduğumuz çekimlerde gördüklerimiz karşısında çok şaşırdık. Bırakın Uşak’ı Ülkemizde hiçbir yerde olmayan doğa harikaları ile karşılaştır. Bu program biliyoruz ki herkes tarafından ilgi ile seyredilecek. OBAF Başkanı İsmail ATALAY’ın kattığı katma değer bu belgesel için çok önemli. Bizlerin işini çok ama çok kolaylaştırıyor. Öğrendiğimiz kadarı ile de Uşak Valiliği Tanıtım yılı dolayısı ile OBAF a malzeme desteği de sağlamış. Bu nedenle de ilgililere teşekkür ediyoruz. Bizler ekranlarda çok güzel görüntüler işliğinde insanlara ilginç bir zaman geçirteceğimize inanıyoruz. Aynı zamanda da OBAF yetkililerinin misafirperverliğinden de çok etkilendik. Teşekkürler” diyerek sözlerini tamamladı.

OBAF Başkanı İsmail ATALAY ise “ Balıktayız isimli belgeselin ön hazırlıkları yapılırken bu projede mutlaka olmalıyız diye düşündük ve yapımcı firmaya her konuda karşılıksız destek olacağımızı belirttik. Lokasyon önerilerimizi sunduk. Onlarda bu önerilerimizi kabul ettiler. Uşakta 5 veya 6 bölüm çekilecek. Diğer bölümlerde Gaziantep, Afyon, Rize,Kars,Muğla,Antalya gibi belirlenen illerde gerçekleştirilecek. Çekimler zor ama çok zevkli geçiyor. Bizler ortaya güzel bir projenin çıkması için çalışıyoruz. Çekim ekibi de son derece kendi alanlarında uzman arkadaşlar. Çekimlerin ham görüntüleri bile ortaya çok güzel bir belgeselin çıkacağının belirtisi. Uşaklılar seyrederken burası bizim yaşadığımız il mi diye şaşıracaklar emin olabilirsiniz. Amacımız hem İlimizdeki hemde Ülkemizdeki doğal güzellikleri ve sucul yaşam zenginliğimizi herkese göstermek. Aynı zamanda da İlimizin tanıtımına katkı sağlamak. Umuyoruz ki bu programları izleyeneler İlimizin bilinmeyen çok farklı yönlerini de görecekler. Özellikle Taşyaran adını verdiğimiz bölgedeki çekimleri herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Çok ama çok şaşıracaklar.

Aynı zamanda kurumsal olarak bizlere verdiği destekten dolayı Sayın Valimiz Özdemir Çakacak Beye çok teşekkür ediyoruz. Programlar yayınlanmaya başladığında bizlere verilen desteğin ne kadar önemli olduğunu ifade edebiliriz diye umuyoruz. Muhtemelen Aralık ayı ortalarında başlayacak olan yayınları bizlerde merakla bekliyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.