Uşak TV

Balbay Ve Çamak’tan Bgc’ye Ziyaret

Güncel

Balbay Ve Çamak’tan Bgc’ye Ziyaret

Partisi tarafından Bursa’da görevlendirilen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, CHP Bursa milletvekilleri Lale Karabıyık, Erkan Aydın, Orhan Sarıbal ile birlikte Bursa Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti.
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ı konuk eden BGC Başkan Yardımcısı İhsan Bölük, yönetim kurulu üyeleri Caner Evyapan ve Mesut Demir ile BGC Genel Sekreteri Sinan Tunç, mesleki meseleler ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bölük, gazeteciliğin, eskiden olduğu gibi itibarlı bir meslek olması için yoğun çaba harcadıklarını ifade etti.
Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye’nin en güçlü basın meslek örgütlerinin ilk sıralarında yer aldığını vurgulayan BGC Genel Sekreteri Sinan Tunç da, Basın Kültür Sarayı’nın Bursa’ya kazandırılması sürecini anlattı.
Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmalarını büyük bir memnuniyetle dinlediğini ifade eden Balbay, “Bugüne kadar sürdürdüğünüz başarılı çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.