Uşak TV

Bakırköy Belediyesi Ve Türk Anneler Derneği İşbirliği İle Şehitlerimiz İçin Mevlüt

Güncel

Bakırköy Belediyesi Ve Türk Anneler Derneği İşbirliği İle Şehitlerimiz İçin Mevlüt

Bakırköy Belediyesi ve Türk Anneler Derneği, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camisi’nde şehitlerimiz için mevlüt okuttu.
Son zamanlarda artan terör saldırıları nedeniyle şehit olan asker ve polislerimiz için Bakırköy Belediyesi ve Türk Anneler Deneği, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camisi’nde yatsı namazı ardından mevlüt okuttu. Mevlüte vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cami’ye gelen vatandaşlara gül suyu dağıtılırken, mevlüt sonrası avluda hazırlanan masalarda ikramlar verildi.
ŞEHİT BAŞKOMİSER MEHMET PARLAK ANILDI
Tüm şehitlerimiz için okutulan mevlütte daha önce 4 yıl Bakırköy’de görev yapan ve Iğdır’da PKK’lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan 13 polisten Başkomiser 32 yaşındaki Mehmet Parlak görev arkadaşları tarafından anıldı. Avluda şehit polis için bir anı defteri oluşturuldu. Anı defterine görev arkadaşları, yakınları ve vatandaşlar duygularını aktardılar. Ayarıca hazırlanan sinevizyonda şehit polisin görüntülerinin olduğu slayt gösteri düzenlendi.
Mevlüt sonrası açıklama yapan Türk Anneler Derneği Bakırköy Şube Başkanı Çiğdem Göymen,’’ Memleketimizin bugün geldiği durumda bir şeylere dokunabilmek adına böyle bir gece düzenledik. Şehit Başkomiser Mehmet Parlak ilçemizde uzun yıllar görev yapmış. İlçemize hizmetleri geçen birisiydi. 7. gecesine bağlayarak tüm şehitlerimiz için böyle bir şey düzenledik. Biz büyük bir ses getirmek niyetindeydik. Mehmet’in arkadaşları, bütün asker dostları katılır daha büyük bir ses getirir diye ümit ettik. Anne olarak bir şeyler yapmak zorunda olduğumuzu biz çok iyi biliyoruz. Bize herkesin dayattığı gibi herkes kardeş mantığıyla değil, kardeşin kardeşi vurduğu bir ülkede barıştan söz etmek zor oluyor. Bir anne olarak bütün evlatlarımız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.’’ dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.