Uşak TV

BAKAN RAMAZANOĞLU YARALI İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ

Güncel

Bakan Dr.Sema Ramazanoğlu Medical Park'ta tedavi gören inşaat işçilerini ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu bir dizi ziyaret ve Ak Parti Uşak Ocak ayı İl Danışma toplantısına katılmak için Uşak’a geldi. Toplantı ve ziyaretlerinde sonra dün Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesinin çökmesi sonucu enkazın altında kalan ve tedavileri Medical Park Uşak Hastanesinde devam eden Orhan TEZGEL ve Şenol ZORLU'yu ziyaret etti.Bakan Dr.Sema RAMAZANOĞLU'nu Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Dr.Göksel Ensari ve Acil Servis Doktoru Kemal SOLAKHAN karşıladı.

Bakan Dr.Sema RAMAZANOĞLU; İşçilere ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaralı işçilere önce iş güvenliği konusunda her zaman için gerekli tedbirleri almalarını ihmal etmemelerini önerdi. Hastane Genel Müdürü Dr.Göksel ENSARİ ve hastane çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bakan Dr.Sema RAMAZANOĞLU programına devam etmek için hastaneden ayrılırken Uşak Ak Parti Milletvekili Dr. Alim TUNÇ, Uşak Valisi Ahmet OKUR, Belediye Başkanı Av.Nurullah CAHAN ve beraberindeki heyet Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Dr. Göksel ENSARİ'yi ziyarette bulunarak, yaralı işçiler hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.














Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.