Uşak TV

Bakan Gürcan’ın Duygu Dolu Anları

Güncel

Bakan Gürcan’ın Duygu Dolu Anları

Bir dizi ziyaret için geldiği memleketi Burdur’da ağabeyi Erkan Gürcan’a sarılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan duygu dolu anlar yaşadı. Bakan Gürcan kendisine sarılan ağabeyine, “Ağlama ağabeycim” diye telkinde bulundu.
Geçici hükümette görev alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, memleketi Burdur’a geldi. Burdur programı kapsamında ilk olarak Burdur Şehitliği’ni ziyaret eden Bakan Gürcan, burada Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Milletvekili Reşat Petek, Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal, İl Müftüsü Hıdır Bayrak ve çok sayıda daire müdürü ve kendi akrabaları tarafından karşılandı.
Selamlaşma sırasında duygulanarak gözyaşlarını tutamayan ağabeyi Erkan Gürcan’a sarılan Bakan Gürcan, “Ağlama ağabeycim” diye telkinde bulundu. Burada İl Müftüsü Hıdır Bayrak’ın yaptığı duadan sonra şehitler için Fatiha okuyan Bakan Gürcan, şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Daha sonra basına kapalı olarak, aile mezarlığını ziyaret eden Bakan Gürcan, ailesi ile birlikte dua etti.
BURDUR VALİLİĞİ ZİYARETİ
Burdur Şehitliği ziyaretinden sonra Burdur Valiliği’nde Vali Hasan Kürklü’nün makamına oturan Gürcan, burada kentte yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Kürklü, Bakan Gürcan’a kentte yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verirken, Milletvekili Reşat Petek ve 22-23-24. dönem Milletvekili Bayram Özçelik de bu anlatımlara katılım gösterdi.
Memleketine olan özlemini dile getiren Bakan Gürcan, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olmam hasebiyle göreve geldiğim günden itibaren bizzat ziyaretime gelen, telefonla arayan, sosyal medya üzerinden duygu ve düşüncelerini ifade ederek, kutlayan siz değerli hemşerilerime şahsıma göstermiş olduğunuzu teveccühten dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Benim çocukluğumun geçtiği yer burası. Her bir sokağında anım var. Buraya bu şekilde gelmek de büyük bir onur veriyor bana, büyük şeref veriyor. Allah’a hamd ederim. Sırtımıza yüklenmiş bu anayasal görevi en güzel şekilde getirebilmek için sizlerden ve tarihimizden, Burdur’umuzun manevi gücünden de güç alacağımızı düşünüyoruz. Çok güzel bir enerjiniz var. Hakikaten, özlemişim” diye konuştu.
Burdur Valisi Hasan Kükrlü, konuşmanın ardından Bakan Gürcan’a Burdur Belediyesi İş Atölyeleri’nde üretilen Alaca Dokumalarından takdim etti.
Bakan Gürcan, daha sonra Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü’ne giderek İl Müdürü Nurdan Kamal’dan devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Gürcan ve beraberindekiler, ziyaretleri sonrası Burdur Grand Özeren Otel’de Şehit ve Gazi Aileleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.