Uşak TV

Ayvalık Ziraat Odasından Şehitler İçin Lokma Hayrı

Güncel

Ayvalık Ziraat Odasından Şehitler İçin Lokma Hayrı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ziraat Odası tarafından Güneydoğu’da şehit olan Mehmetçikler için lokma hayrı yapıldı.
Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Kıtay ile Ziraat Odası Meclis Başkanı Mehmet Amaç’ın öncülüğünde bölgenin en büyük pazarının kurulduğu Perşembe günü gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 bin kişilik lokmanın döküldüğü hayra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Kıtay, kahraman şehitlerin ruhları için lokma hayrı düzenlemekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Bu zor günlerde millet olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu duygularla oda yönetimi olarak güneydoğuda şehit olan Mehmetçiklerimizin ruhları için bir lokma hayrı düzenledik. Bunu yaparak da her şeyden önce vatandaş ve bir sivil toplum kuruluşu olarak bir nebze olsun üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Ziraat Odası Meclis Başkanı Mehmet Amaç ise, Türkiye’nin son günlerde zor bir süreçten geçtiğine işaret ederek, “Son günlerde milletçe güneydoğu bölgemizden şehit haberleri almaktayız. Şehit olan Mehmetçiklerimizin evlerine adeta ateş düşmektedir. Bizde şehitlerimizi ruhları için onların hatıralarına Ayvalık Ziraat Odası olarak bu lokma hayrını düzenledik. Bütün Türk Milleti’nin başı sağolsun. Şehit Ailelerine de Allah sabır versin. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.