Uşak TV

Aydınspor 1923 Bucaspor Çalışmalarına Başladı

Güncel

Aydınspor 1923 Bucaspor Çalışmalarına Başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 hafta sonu evinde ağırlayacağı Bucaspor hazırlıklarına başladı.
Aydınspor 1923 hafta sonu, evinde ağırlayacağı Bucaspor hazırlıklarına Yörük Ali Efe Tesisleri’nde başladı. Tepecikspor maçının olduğu günü antrenman yaparak geçiren ve arayı iyi değerlendiren Aydınspor 1923 yaptığı bir günlük iznin ardından antrenmanlara tekrar başladı. Siyah beyazlı ekipte Uğur Tülümen dışında eksik oyuncu bulunmazken sakatlığı devam eden Serdar Karaduman ise düz koşulara başladı. Serdar’ın hafta sonu oynanacak olan Buca karşılaşmasına özel bandajla çıkacağı öğrenildi.
“AYNI CİDDİYETLE HAZIRLANIYORUZ”
Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, Tepecikspor karşılaşmasına hazırlandıkları gibi aynı ciddiyetle Bucaspor karşılaşmasına da hazırlandıklarını kaydetti. Aranın kendilerini etkilemediğini dile getiren Özdemir, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Özdemir yaptığı açıklamada "Rakibimizi kesinlikle küçümseme gibi bir durum olamaz. Bu lig de her takım her takımı yenebilir. Futbol, rehaveti kabul etmez. Rehavete gireni cezalandırır. Hafife almak gibi bir hataya hiç bir zaman düşmeyiz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.