Uşak TV

Aydın’da Teröre Öfke Dinmiyor

Güncel

Aydın’da Teröre Öfke Dinmiyor

Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan terör olayları ve şehit haberleri üzerine ülke genelinde teröre tepki giderek artıyor. Dün Iğdır’da yaşanan hain saldırıda şehit veren Aydın’ın Nazilli ilçesinde herkes ev ve iş yerlerini bayraklarla donattı. İlçede oto kurtarma ve vinç hizmetleri veren Ragup Güngör, günlüğü yaklaşık 10 bin TL kira getirisi olan bir vinci ile terörü böyle protesto etti.
Aydın-Denizli ve Denizli-İzmir karayoluna 50 metre yükseklİğindeki vincin üzerine dev Türk bayrağı asan Ragup Güngör isimli şahıs, “Bağımsızlık ve özgürlüğümüzün sembolu bu Ayyıldızlı Bayrağımız’ın altında yaşamak istemeyen bu topraklarda durmasın” diyerek bu ülkede yaşayan herkesi Türk Bayrağı’na ve Türkiye Cumhuriyeti’ne saygıya davet etti. Terörü ve her destekçilerini lanetlediklerini belirten Ragup Güngör, “Atalarımızın 93 yıl önce bu bayrak için nasıl mücadele verdiğini tüm dünya biliyor. Allah’ın izniyle bu ülke üç beş çapulcuya boyun eğmeyecektir. Hepimiz vatanımız ve bayrağımız için her türlü fedakarlığa hazırız” diyerek saati 400 TL’ye kirayla çalışan dev bir vincini Türk Bayrağını daha yükseklerde dalgalandırmak için kullanmaya başladı.
Ragup Güngör isimli vatandaşın bu eylemi ile Aydın-Denizli karayolunu kullanan herkes Ayyıldızlı bayrağın altından geçmek zorunda kalıyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.