Uşak TV

Aydın Türk Ocağı Terör Saldırılarını Kınadı

Güncel

Aydın Türk Ocağı Terör Saldırılarını Kınadı

Aydın Türk Ocağı Başkanı Dr. Eyüp Doyuran, terör örgütü ve destekçilerini kınadı.
Aydın Türk Ocağı Başkanı Doyuran, yaptığı açıklamada; “Hainlerin de yetiştirildiği ülke topraklarımızda emperyalizmin işbirlikçileri sinsi tuzaklarla vatan bekçilerimizi şehit ediyor. Şehitlerimizin cenazeleri kalkmadan yeni şehitler geliyor. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerken terör örgütünü, onlara her türlü desteği sağlayanları, propagandasını yapanları, yardım ve yataklık yapanları şiddet ve nefretle kınıyoruz.
Suriye’deki insanların evet yardıma ihtiyaçları var fakat gündem bu değil her geçen gün artıyor yiğitlerimizin ölümü, her geçen gün annelerimizin yürekleri yanıyor. Bizler Suriyelilere karşı yardımsever olduğumuz kadar keşke Türkiye için biraz cesur olabilsek” dedi.
Çözüm sürecini de eleştiren Doyuran, şöyle konuştu: “Her gün beşer onar şehidimiz varken; kendi asayişimizi sağlamaktan acizken, özerklik ilan edilen vilayetlerimizde PKK sıkıyönetimi varken, PKK’nın özerklik ilan eden siyasallaşmışları ve onların etrafındaki teröristler içimizdeler, aramızdalarken biz dağı taşı bombalıyoruz, bombalayacağız. Yanık ciğerimizle içimizi yakan acımızla biz de bu göz boyamadan tatmin olacağız öyle mi? Milli duygular törpüleniyor, acıya kanıksatılıyoruz. Toplu şehadetleri alıştıra hazmettire kabullenmeye başladık. Aldanmak, affetmek, unutmak yarınlarda vatan çocuklarının hayatlarını ve geleceklerini tehlikeye sokan böylesi ihmal ve tavizlere kimsenin hakkı yoktur ve kimsenin de tahammülü yoktur. Türk Milletine karşı işlenmiş ihanetleri, saldırıları affetmeye kimsenin hakkı yoktur. Düşman asla unutmamakta, affetmemektedir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş esasları, Türk Milletinin Anadolu üzerindeki egemenliği ve hukuku tartışmaya açılmıştır. Türk Milletine kastedilmektedir. Vatandaşlar ayrıştırılmaya, daha ötesi karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor. Kendi elimizle, kendimize düşman yeni milletler ve devletler yaratmaya çalışıyoruz. Hiçbir taviz, azgınlaşmış şer ve ihanet cephesini tatmin etmiyor. Hainler ayrım yapmaksızın insanımızı öldürüyor. Ülkemizin belli bölgelerini bölmeyi hedeflediklerini açıkça ilan ediyorlar. Buna karşılık, bunca acıya, böylesine alçakça tahriklere rağmen Türk Milleti ağırbaşlılığını korumaya devam etmektedir. Çözüm terk etmemek, vazgeçmemek, sonuna kadar, gerekiyorsa sonsuza kadar mücadeleye devam etmektir”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.