Uşak TV

ATSO Akademi’den 3 Eğitim

Güncel

ATSO Akademi’den 3 Eğitim

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ATSO Akademi, 7 Eylül ile 10 Eylül arasında ‘Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi’, ‘Şirket İçi İletişimde Mükemmellik ve Çatışma Yönetimi Eğitimi’ ve ‘Değişim Yönetimi Eğitimi’ konu başlıklarında 3 farklı eğitim düzenleneceğini duyurdu.
TSE ONAYLI SERTİFİKA
ATSO Akademi bünyesinde, 7 ve 8 Eylül tarihlerinde ‘Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi’ eğitiminin açılacağını ve eğitimin Sevgi Ölgün Kocabaş tarafından verileceğini bildirildi. Katılımcılara kalite teriminde aşamalar, toplam kalite yönetimi ve gelişimi, kavramlar, terimler ve yaklaşımlar, toplam kalite yönetiminde kullanılan yöntem ve teknikler, toplam kalite yönetimi uygulamalarında karşılaşılan güçlükler, toplam kalite yönetimi ödül programları, kalite çemberleri oluşumu, kalite çemberinin özellikleri hakkında bilgiler verilecek. Eğitim programının sonunda, devam koşulunu sağlayan katılımcılar TSE onaylı sertifika alacak.
İLETİŞİM HAKKINDA HER ŞEY BU EĞİTMDE
Akademi çatısı altında 9 Eylül tarihinde de ‘Şirket İçi İletişimde Mükemmellik ve Çatışma Yönetimi Eğitimi’ verilecek. Eğitmen Nebi Acar tarafından verilecek eğitimde; İletişim nedir? İletişimin önemi ve kariyerimize etkisi, Şirket içinde birbirimizi anlama-algılama ve anlaşma süreci nasıl işler? Şirket içi iletişimde en sık yapılan hatalar, empatinin gücünde yararlanma - birim içi ve birimler arasında, dinleme becerileri, neden birbirimizi hatalı dinliyoruz? Etkin dinleme için 7 adım, konuşma becerileri, şirket içinde doğru dili kullanıyor muyuz? Soru türleri - doğru soru sorma sanatı, geribildirim - şirket içinde kime ne zaman ve nasıl vermelisiniz? Çatışma nedir? İşyerinizde en fazla kimlerle çatışma yaşıyorsunuz? İş yerinizde yaşanan çatışma nedenleri nelerdir? Çatışma kaynakları, en sinir olduklarımız, çatışma ve kaygı, zor insanlarla baş etme, hangi insanlar gerçekten zordur? İnsanları zor yapan kişilikleri mi yoksa çevreleri mi? Zor insan tipleri, aktif zorlar, pasif zorlar, 4 ana kişilik ve özellikleri, 10 çok zor insanla işyerinizde yaşadığımız çatışmalar işyerinizde çatışmayı giderme yöntemleri, çatışmayı nasıl çözersiniz? İletişim ve pozitif tavrın etkisi konu alt başlıkları hakkında bilgiler sunulacak.
10 EYLÜL’DE ‘DEĞİŞİM YÖNETİMİ EĞİTİMİ’
Haftanın son eğitimi ise 10 Eylül tarihinde başlayacak olan ‘Değişim Yönetimi Eğitimi’ olacak. Dr. Barbaros Kon tarafından verilecek eğitimde, değişen dünya ve dünya trendleri, bireysel farkındalık ve fark yaratmak, diğer insanlardan nasıl farklılaşıyoruz; doğru tutum ve doğru iletişim kurmak, negatif düşünceden pozitif düşünceye, düşünce - duygu - davranış - zaman, kazan - kazan ilişkisi, motivasyon, manipülasyon, kazanan kişi olmak, ilişkilenmenin önemi, ilişkilenmede kelimelerin yeri, stresi ve öfkeyi kontrol altına alabilmek ve stresi yönetebilmek, mutlu çalışan-mutlu müşteriler, müşteri memnuniyetini sağlamak konuları hakkında bilgiler aktarılacak.
ATSO Akademi’nin diğer eğitim programları ile ilgili bilgilere ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr) ‘ATSO Akademi’ bağlantısından ve ATSO Akademi’nin sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.