Uşak TV

ATLAS JET'İN EĞİTİM UÇAĞI UŞAKLILARI HEYECANLANDIRDI

Güncel

Uşak Bu gün hiç alışık olmadığı bir panik yaşadı. Sabahtan beri Uşak'ın üstünde uçan ve piste inip durmadan havalanan ve sosyal medya da günün konusu olan uçağın eğitim amaçlı uçtuğu ortaya çıktı.

Uşak Bu gün hiç alışık olmadığı bir panik yaşadı. Sabahtan beri Uşak'ın üstünde uçan ve piste inip durmadan havalanan ve sosyal medya da Uçak inemiyor şeklinde hızla paylaşılan Uçağın Aslında Atlas Jet'e ait eğitim uçağı olduğu ortaya çıktı. Sabah 7 den itibaren Uçağın Uşak semalarında dönmesi vatandaşlar tarafından fotoğraf ve video çekilerek Uçak inemiyor şeklinde sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Öyle ki Uşak.tv nin de telefonları kilitlendi görün ve resimler gelmeye başladı. 
Büyük paniğe kapılan vatandaşların bir kısmı da Uşak havaalanına gitti. Uçağın yolcu Uçağı olması ve eğitim için ilk defa böyle bir uçağın Uşak havaalanını tercih etmesine Uşaklılar alışkın olmadığı için Uçak inemiyor şeklinde paniğe neden oldu. 












Yorumlar (2)

kaptan 785 8 Yıl Önce

insan önceden haber verir

ERDEMLİ 8 Yıl Önce

tamam güzelde, en azından belediye tarafından hoparlör ile vatandaşlara ilan edilseydi. çok mu hoşunuza gidiyor insanları panikletmek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.