Uşak TV

ATATÜRK KÜLTÜR PARKINDA KAMULAŞTIRMA DEVAM EDİYOR

Güncel

ATATÜRK KÜLTÜR PARKINDA KAMULAŞTIRMA DEVAM EDİYOR

Atatürk Kültür Parkı Olarak bildiğimiz alanda belediye kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor. Ancak bu parkın adının Başkan tarafından ATA PARK olarak telaffuz edilmesi parkın adı değiştirildimi sorusunu akla getirdi. Belediyenin resmi internet sitesinde yayaınlanan haberde Atatürk Kültür Parkından Atapark larak bahsedildi.

Nuri Çümen’e ait yaklaşık 4bin metrekarelik alanın satın alınmasıyla Atapark alanındaki mülkiyet sorunun çözümünde önemli bir adım daha atıldı.
Belediye Başkanı Mimar Ali ERDOĞAN “Atapark alanında ki arazi sahiplerinden Nüri Çümen ile yaptığımız görüşmeler neticesinde anlaşama vardık. Atapark’ta yaklaşık 4000 metrekarelik yeri Nuri Çümen’den satın aldık. En son Nüri Çümen’e ait yerin satın alınmasından sonra Atapark alanında vatandaşa ait 9648,47 metrekarelik yer kaldı. Vatandaşa ait bu yerlerle ilgili çalışma ve görüşmelerimiz devam ediyor. Yıllardır kamulaştırma problemi nedeniyle tamamlanamayan ve şuan kısmen kullanımda olan Atapark’ı en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunmak için gayret ediyoruz.”dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.