Uşak TV

Atasoy Filistin’de Paltrade Ticaret Merkezini Ziyaret Etti

Güncel

Atasoy Filistin’de Paltrade Ticaret Merkezini Ziyaret Etti

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Filistin’in Ramallah kentinde bulunan Paltrade Ticaret Merkezi’ni ziyaret etti.
Nezaket Emine Atasoy, Paltrade Ticaret Merkezi’nde yapmış olduğu konuşmasında, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Filistin Devleti arasında ticari ve ekonomik ilişkleri güçlendirmek için Filistin Devleti ekonomik sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerinde olmalıyız” dedi. Filistin Devletinin ve Filistin halkının İsrail’e karşı vermiş oldukları haklı bağımsızlık mücadelesini kazanmasında ekonomik ve ticari çalışmaların önemine değinen Atasoy, “Ekonomisi güçlü Filistin halkı demek tam bağımsız Filistin Devleti demektir. Değerli Filistin Devleti Paltrade Ticaret Merkezi yöneticileri Filistin Devletinin ekonomisinin güçlenmesi sizler gibi çok değerli ekonomik sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarıyla mümkün olacaktır” dedi.
Paltrade Ticaret Merkezi Başkanı Hanan Taha Rayyan, ticaret merkezi çalışmaları hakkında ve Filistin ekonomisi ithalat ve ihracatı hakkında Nezaket Emine Atasoya bilgi verdi. Rayyan, Atasoy’a ticaret merkezine yapmış olduğu ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkan Rayyan, “Biz Paltrade Ticaret Merkezi yönetim kurulu olarak Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşuyla ekonomik işbirliğine her zaman hazırız” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.