Uşak TV

Atasay Kamer Rektör Çelik’i Ziyaret Etti

Güncel

Atasay Kamer Rektör Çelik’i Ziyaret Etti

Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi binası yaptıran Hayırsever İşadamı Atasay Kamer Rektör Prof. Dr. Sait Çelik’i makamında ziyaret etti.

-Hayırsever İşadamı Atasay Kamer: “Uşak Üniversitesi genç ve dinamik bir üniversite. Rektör Prof. Dr. Sait Çelik’in üniversitenin gelişiminde gösterdiği başarı takdire şayandır.”-

Ziyarette Hayırsever İşadamı Atasay Kamer Uşak Üniversitesi’nin son dört yılda geldiği yere bizzat şahit olduğuna dikkat çekerek hızla gelişen ve büyüyen Uşak Üniversitesi’ne her zaman destek olduğunu ve olacağını söyledi. Uşak’ın samimi bir şehir olduğunu ve Uşak’ı çok sevdiğinin altını çizen Atasay Kamer “ Uşak’ta kendimi evimdeymişim gibi hissediyorum. Uşak’ta severek yaşadım. Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakülte Binasını yaptırırken de Uşak’tan kazandığımı Uşak’a geri veriyormuş gibi hissettim. Üniversitelerimize son yıllarda devlet çok önem veriyor. Elbette sadece devletin önem vermesi yeterli değil. Üniversitelerimiz hem yönetimleriyle hem de hayırseverlerin desteği ile gelişiyor. Bina yapmak yeterli değil bu binaların içini de doldurmak lazım. İşte tam da bu noktada Uşak Üniversitesi’nin genç ve dinamik bir üniversite olarak diğer üniversitelere göre hızlı ilerlediğine tanık oluyorum. Uşak Üniversitesi için ne desem az kalır. Uşak Üniversitesi öğrencilerini en iyi şekilde mezun edecek kadrolara sahip. Bu ilerlemenin en önemli sebebi tabii ki üniversitenin çok iyi bir yönetime sahip olmasıdır. İşin başında olan Sayın Rektörümüz bu başarının mimarıdır. Kendisi çok alçakgönüllü. Ancak ben takdirimi belirtmek istiyorum. Başarılarının devam edeceğine olan inancım tam.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Atasay Grubu Onursal Başkanı Hayırsever İşadamı Atasay Kamer’in Türkiye kuyum sektörünün gelişimine liderlik eden çalışmaları, Türk ekonomisine sunduğu katkılar ve hayırsever kimliğiyle bugüne kadar eğitim, sağlık ve sivil toplum kuruluşlarına vermiş olduğu desteklerin çok önemli olduğunu belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.