Uşak TV

Arifiye Muhtarlar Derneği’nden Başkan Karakullukçu’ya Ziyaret

Güncel

Arifiye Muhtarlar Derneği’nden Başkan Karakullukçu’ya Ziyaret

Arifiye Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaymakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret ederek, Arifiye Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ve Derneği kuruluşunda verdiği destek nedeniyle teşekkür ettiler.
Arifiye Hanlı Merkez Mahallesi Muhtarı ve Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kaymakçı ziyarette yaptığı açıklamada, "Arifiye’mizin nüfusu 39 bin civarında olmasına rağmen, Sakarya’nın sanayi merkezi olması nedeniyle, gündüz nüfusumuz 100 bin civarında. Biz belediye başkanımızla birlikte hem mahallelerimizde, hem de ilçe merkezimizde insanımıza hizmet ediyoruz. Sağ olsun günü 24 saati telefonu açık ve bizlerin hiçbir isteğini geri çevirmiyor. Bu nedenle insanımız da yapılan hizmetleri takdir ediyor. Arifiye’li kardeşlerimiz bu vefasını göstererek, yüzde 67 gibi Sakarya’nın en yüksek oy oranıyla, kendisini yeniden Belediye Başkanlığına seçti. Bizler de keza öyle. Arifiye Muhtarlar Derneği kurarak, tüm muhtarlarımızı bir çatı altında topladık. Artık, insanımızın dilek ve şikayetlerini daha organize bir şekilde belediyemize iletip, yatırımlara yön verebileceğiz. Biz muhtarlar olarak Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Başkan İsmail Karakullukçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Muhtarlarımızın bu nazik ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. 2009 yılından bu yana bir çok muhtarımızla omuz omuza, insanımızın talep ve şikayetlerini yerine getirmeye çalıştık. İlçemizin gelişimine yönelik attığımız adımların, yaptığımız yatırımların temelinde hep bu istişareler yatıyor. Vatandaşlarımızla günlük yaşamda iç içe olan muhtarlarımızdan gelen taleplere göre yatırım önceliklerimizi belirlediğimiz için de yaptığımız işler, vatandaşımız tarafından takdir görüyor. Bu nedenle, Arifiye’miz son yıllarda ciddi bir gelişme trendi içerisine girdi. Muhtar demek, sadece vatandaşa evrak yapıp onaylayan bir insan demek değil. Mahallesinin her türlü ihtiyacı için çalışmak demek. Bu başarı sadece bizim değil sizlerin de başarısı. Bu nedenle ben de sizleri tebrik ediyorum. Arifiye Muhtarlar Derneğinin Arifiye’lilere hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.