Uşak TV

Arı Gençlik Kuşak Sınavında Şehitler Unutulmadı

Güncel

Arı Gençlik Kuşak Sınavında Şehitler Unutulmadı

Arı Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nün kuşak sınavı, son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle yas havasında geçti. Sınav, şehitlere saygı duruşu ile başladı.
Kulüp Başkanı Nurhan Arı, yaptığı açıklamada, “Ülkemizde artan terör olayları sebebiyle şehit olan tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet şehitlerimizin ailelerine ve milletimize sabır diliyoruz. Farklı etnik unsurdan Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak, Pomak gibi bu coğrafyayı paylaşan bizler yüzyıllar boyunca aynı acılarla üzülen, aynı sevinçlerle mutlu olan, vatan bildiğimiz bu topraklarda iç içe yaşamışızdır. Bizler, farklı etniklerden oluşumuzu ayrıştırıcı değil aksine zenginlik olarak görmüşüzdür” ifadelerini kullandı.
Hakem Komitesi Başkanı Bahattin Tekkalmaz, velilere Taekwondo’da değişen kurallar hakkında bilgi verdi. Tekkalmaz, dayanıklılığın ne kadar önemli olduğunu ve spor yapan çocuğun, zihni açık ve kötü alışkanlıklardan uzak, her zaman saygı sevgi ön plandadır olduğunu belirterek, sporculara başarılar diledi ve İl Şampiyonasında dereceye giren sporcuları tebrik etti.
Konuşmaların ardından kuşak sınavı yapıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.