Uşak TV

Araç Muayenesi Kütahya’da Da Randevuyla

Güncel

Araç Muayenesi Kütahya’da Da Randevuyla

TÜVTÜRK’ün ülke genelinde sadece randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarına 15 Eylül tarihinden itibaren Kütahya Tavşanlı Araç Muayene İstasyonu da dahil oluyor. Böylece Kütahya’daki 2 araç muayene istasyonu da artık sadece randevuyla hizmet veriyor olacak.
TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarının Kütahya sınırları içinde sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarına, Kütahya Merkez İstasyonu’nun ardından Tavşanlı İstasyonu da dahil oluyor. 15 Eylül tarihinden itibaren Tavşanlı Araç Muayene İstasyonu artık sadece randevu ile hizmet verecek.
Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene taleplerinin eşit şekilde dağılması mümkün olduğunu belirten TÜVTÜRK yetkilileri, bu sistem sayesinde araç kullanıcılarının istasyonda daha az beklediğine dikkat çekti.
Randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarının uygulandığı diğer tüm istasyonlarda müşteri memnuniyetinde artış sağlandığını hatırlatan yetkililer, randevusuz araç kabulünün yapıldığı Tavşanlı İstasyonu’nda da hayata geçirilecek randevulu sistemle birlikte Kütahya’da da müşteri memnuniyetinde artış sağlanmasını beklediklerinin altını çizdi.
Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular, TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek ücretsiz alınabiliyor. (EFE)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.