Uşak TV

APART AÇILIŞINDA BAKANDAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayaağıl Termal tesislerinin açılışında Uşaklılara müjde üstüne müjde verdi.

 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin dört bir yanında başlatılan kalkınma hamlesinin daha güçlü şekilde devam edeceğini söyledi.

Bakan Eroğlu, Uşak Belediyesi Kayaağıl Termal Tesisleri Konaklama Ünitesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin yatırımlarını anlattı. 

Türkiye'nin önemli bir dönemeçte olduğunu, seçimlerin ardından geleceğe daha güvenle bakmanın mümkün hale geldiğini kaydeden Eroğlu, "Türkiye'nin dört bir yanında başlattığımız kalkınma hamlesi daha güçlü devam edecek, kimsenin bundan endişesi olmasın" dedi. 

Bakanlık çalışmalarına ilişkin bilgi veren Eroğlu, açılışın ardından tesiste incelemede bulundu. 

- Uşak Belediyesi ziyareti 

Eroğlu, Uşak Belediyesini ziyaret ederek, yerel yönetim projelerine ilişkin bilgi aldı. Dokuzsele Islah Projesi'nin bir an önce tamamlanacağını ifade eden Eroğlu, "Ulubey Kanyonları'nın milli park olması için çalışma başlattık, Taşyaran Vadisi'nin de aynı şekilde turizme kazandırılması için çalışma yapacağız" diye konuştu.

AK Parti Uşak İl Başkanlığını ziyaretinde partililerle sohbet eden Eroğlu, daha sonra merkeze bağlı Çevreköy'deki vatandaşlara meyve fidanı dağıttı. 























Yorumlar (3)

yavuz kırkalı 8 Yıl Önce

ilkönce kapalıspor salonu yapında ondan sonra diğerleriniyaprasınız.13 yılda yapamadınız ama ali erdğanın yaptığını açıyorsunuz.

uşaklı 8 Yıl Önce

hani ne müjdesi verdi, uşak a katkı sağlayacak neyin müjdesini verdi. sanki uşak'a otomobil fabrikası ya da uluslararası bir yatırım müjdesi gibi haber yapmışsınız. biraz ciddiyet lütfen.

Geç 8 Yıl Önce

Zamanında geldı araba fabrikası onunu kestıler yıne gelmesı yeter

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.