Uşak TV

Antalyaspor’da Neşe Kaynağı ETO’o

Güncel

Antalyaspor’da Neşe Kaynağı ETO’o

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Akşam saatlerinde yapılan antrenmanda kırmızı-beyazlı takımın dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o damga vurdu. Yıldız oyuncu antrenman boyunca takım arkadaşlarının neşe kaynağı oldu.
Teknik direktör Yusuf şimşek gözetiminde Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan antrenman oyuncuların pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra açma germe hareketleri ile devam eden antrenman, dar alanda top kapma, yarı alanda top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman minyatür kale maçıyla tamamlandı. Çalışmaya sakatlığı bulunan Can Arat katılmazken Emre Akbaba ile Lazarevic takımdan ayrı düz koşu yaptı.
“TAKIMIN NEŞE KAYNAĞI ETO’O TAKIM ARKADAŞLARINA ‘OYNA OYNA’ DEDİ”
Öte yandan antrenman öncesi kırmızı-beyazlı takımın yıldız oyuncusu Samuel Eto’o, tesislere gelen taraftarların fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmedi. Bazı taraftarlar ise tellerin arkasından fotoğraf çektirdi. Dünyaca ünlü oyuncu antrenman boyunca ise takım arkadaşlarıyla şakalaşırken, takım arkadaşları yıldız oyuncuya ‘baba’ diye seslendi. Eto’o, ayrıca takım arkadaşlarıyla samimi diyaloglar kurdu. Yıldız oyuncunun kısa sürede takım arkadaşlarından Türkçe kelimeler öğrendiği de görüldü. Samuel Eto’o, top kapma çalışması esnasında oluşan bir pozisyonda takım arkadaşlarına ‘Oyna oyna’ dediği görüldü.
Samuel Eto’o antrenman boyunca da su molalarında arkadaşlarına deneyimlerini de aktarıyor. Yıldız oyuncu Emrah Başsan’a, su molasında tercümanı vasıtasıyla yapması gereken bazı durumları aktardı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.