Uşak TV

Antalya’da Trafolar EXPO 2016 Görselleri İle Kaplanıyor

Güncel

Antalya’da Trafolar EXPO 2016 Görselleri İle Kaplanıyor

EXPO 2016 Antalya Ajansı ve Akdeniz Elektrik Dağıtım (EDAŞ), kentin farklı noktalarındaki elektrik trafolarını EXPO 2016 Antalya görselleri ile kaplanmaya başladı.
23 Nisan 2016’da “Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya” sloganıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya, kentin sokaklarını renklendiriyor. Akdeniz EDAŞ ile EXPO 2016 Antalya Ajansı tarafından yürütülen ortak proje kapsamında Antalya’nın farklı noktalarındaki elektrik trafoları EXPO 2016 Antalya görselleri ile kaplanmaya başladı. Proje kapsamında ilk çalışma eski Lara yolunun başında bulunan elektrik trafosunda gerçekleştirildi. Trafo merkezinin dış cephesi üzerine EXPO 2016 Antalya’nın maskotları Ece-Efe’nin ve EXPO kulesinin yer aldığı görsellerle kaplandı. Görsellerde “Tüm dünyadan çiçekler ve çocuklar Antalya’ya geliyor” mesajı da yer alıyor.
EXPO 2016 Antalya Ajansı tarafından yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde Antalya’nın çeşitli noktalarında duvar ve yer boyama etkinlikleri de gerçekleştirileceği, ayrıca dış alanlarda yapılacak görsel çalışmayla pek çok alanın da renklendirileceği bildirildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.