Uşak TV

Anadolu Ulaşım 10 Kasım’da 9:05’de Hareket Etti…

Güncel

Anadolu Ulaşım 10 Kasım’da 9:05’de Hareket Etti…

Anadolu Ulaşım, 10 Kasım’a özel olarak hareket saatlerinde değişikliğe gitti. Ulu Önderimiz Atatürk’ün ölüm yıldönümünde, O’nu hatırlamak ve saygıyla anmak adına Anadolu Ulaşım, sabah saat 09:00 kalkışlı araçlarının hareket saatini 09:05’e çekme kararı aldı.

 

Bilet satış sisteminde küçük bir değişiklikle, bir günlüğüne bu uygulamayı yürürlüğe koyan olan Anadolu Ulaşım; Atamızı saygıyla andığımız 10 Kasım günü, yolcularına saygı duruşunda bulunma şansı tanımış oldu. Sabah 09.00 kalkışlı araçlarımızın hareket saatinin 09:05’e çekilmesiyle, yolcularımız saygı duruşunun ardından; otobüslerimizde yerlerini alarak yolculuklarına başladı.

 

Yapılan bu değişiklikle ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Halil ERDOĞMUŞ yaptığı açıklamada “Anadolu Ulaşım Ailesi olarak, 1o Kasım günü 09:00’da hareket edecek otobüslerimizin saatlerinde böyle bir ayarlama yapmanın; saygımızın ifadesi olacağına inandık. Bu fikir Ailemizin içinden ortaya çıkmakla beraber, tüm çalışanlarımız tarafından da büyük destek gördü ve uygulama kararı aldık. Ayrıca bu değişikliğin; 09:05 itibariyle yapılan saygı duruşuna yolcularımızın da katılımına imkan sağladığı için, aldığımız kararın ne kadar doğru olduğunu anlamış olduk” dedi.

 

Anadolu Ulaşım, kuruluşunun üzerinden henüz 6 yıl geçmesine rağmen, genç yaşında büyük başarılara imza atmıştır. Sektördeki yenilikçi yaklaşımı, ilkleri ortaya koyması ile yolcularının gönüllerinde ve zihinlerinde yerini alan Anadolu Ulaşım, özellikle otobüslerindeki tüm koltuklara LCD ekran yerleştiren ilk firma olma özelliği ile de adından sıkça bahsettiriyor.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.