Uşak TV

AMBARGO’NUN BÖYLESİ SESLİ’NİN SESİ KESİLDİ

Güncel

AMBARGO’NUN BÖYLESİ SESLİ’NİN SESİ KESİLDİ

Uşak’ta bazı kurum ve kuruluşlar ile basına da bir şeyler oluyor..

Bazı kurumlar aleyhlerine haber yapan gazetecileri faaliyetlere çağırmazken, Uşak Belediyesi de 6 aydır bir çok gazeteciyi faaliyetlerden haberdar etmiyordu. Hatta Uşak Belediyesi işi iyice ileriye götürerek Web sitesinde bulunan basın linklerinden Usak.tv’nin ve ART Televizyonunun linklerini de kaldırdı. Uşak Belediyesini bu tutumundan dolayı kınıyoruz.

 

Bazı meslektaşlarımız ise çok reklam aldıkları kişilerin bol bol haberlerini ve resimlerini yayınlarken kendisine reklam vermeyen kişi ve kuruluşlara ise kendilerine göre ambargo uyguluyorlar. Kendilerine servis edilen haberlerin içinden Ambargo uyguladıkları kişi yada kuruluşun isimlerini cımbızla çekip çıkaran bu arkadaşlardan bazıları bu günlerde işi iyice ileriye götürdü ve bir zamanlar hemen hemen gazetesinde her gün verdiği bir ismin resmini kesip çıkardı. Üstelik bu haber resmi çıkarılan şahsın başkanı olduğu kurum tarafından servis edilmişti.

Haberin Konusu Uşak Havaalanının Aralık ayında açılacak olması…

Resmi ve ismi çıkarılan kişi ise TÜGİK ve Uşak OSB Başkanı Hazım SESLİ… Bu ambargoyu uygulayan ise Bir zamanlar gazetesinin her sayısında Hazım Sesli haberi ve reklamı bulunan bir kişi… Şimdi ise bu gazete de ne Sesli reklamı var ne de Sesli haberi. Sözkonusu gazete ve internet sitesi tam anlamıyla Hazım SESLİ’ye ambargo koymuş. Yani SESLİ’nin sesini kesmiş.

Biz www.usak.tv olarak bu tür ambargoları hoş karşılamıyoruz. Sevsek te sevmesek te tüm kurum ve kuruluşların haberlerini ve resimlerini yayınlamaya özen gösteriyoruz…

AMBARGOLU HABER




USAK.TV’NİN HABERİ





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.