Uşak TV

Amasya Eczacı Odası’nda Gökhan Dırık Dönemi

Güncel

Amasya Eczacı Odası’nda Gökhan Dırık Dönemi

Amasya Eczacı Odası’nda başkanlığa Gökhan Dırık seçildi.
Gökhan Dırık’ın başkanlığındaki yönetim Mehmet Koçbaş, Serkan Şenel, Salih Metin Tekneci ve Erhan Erzincanlıoğlu’dan oluştu. Sağlık sisteminin önemli bir parçası ve tarihi en eski mesleklerinden biri olan eczacılık mesleğini en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirten Dırık, “Haklarımızı savunmak, mesleki dayanışmayı artırmak, halkımıza daha iyi ilaç hizmeti verebilmek adına ekibimle birlikte göreve soyunduk” dedi.
Başkan Dırık, “Meslektaşlarımız son yıllarda oldukça zor dönemler geçiriyor. Sıkıntılarımız büyük ama çözümsüz değil. Her platformda önerilerimizi anlatmak, çareler üretmek durumundayız. Meslek örgütü ve bir sivil toplum kuruluşu olarak ülkemiz adına üzerimize düşen görevleri de eksiksiz yerine getirmeye çalışacağız. Yeni dönem tüm meslektaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Genel kurulda denetleme kurulu Çağatay Değirmenci, Şehnaz Çakalcı ve Kübra Özlü, haysiyet divanı Gülşah Gözütok, İlkay Demircan Sezer, Özlem Erkoç, Fatma Kayiş ve Nizamettin Kamsız, büyük kongre delegeleri ise Besim Gökalp, Gökhan Dırık, Salih Metin Tekneci, H. Fatih Aktaş ve A. Fatih Coşar’dan oluştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.