Uşak TV

Altınordu’ya 3 Park Daha

Güncel

Altınordu’ya 3 Park Daha

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçede yeşil alan miktarının her geçen gün yapılan yeni park ve bahçeler sayesinde artacağını belirtti.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akyazı, Şahincili ve Şirinevler Mahallelerinde halen yapımları süren park ve bahçeleri inceledi. 8 dönüm arazi üzerine yapımı devam eden park ve bahçelerin hizmete girmesiyle birlikte Altınordu’da yeşil alan miktarını artıracaklarını belirten Tekintaş, “İlçe sınırlarımız içerisinde daha önce var olan ancak atıl durumda bulunan alanlarda çalışmalarımız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz çalışmalarına hız vererek üç mahallemizde toplam 8 dönüm arazi üzerinde yeşil alan çalışması yürütüyor. Şuanda ekiplerimiz Şarkiye, Akyazı, Şirinevler ve Şahincili Mahallelerinde yeşil alan çalışmaları yürütüyor. Hedefimiz; hemşehrilerimizin daha yeşil ve daha modern alanlarda zamanlarını geçirebilmelerini sağlamak” dedi.
Yapılan çalışmaların milletin parası ile yapıldığını vurgulayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “Bazı kişi ya da kişiler bu alanlara zarar vermeye kalkışıyor. Duyarlı hemşehrilerimizden bu kişilere müsaade etmemeleri ve en yakın güvenlik birimine haber vermelerini istiyoruz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.